2a divisió FEF

ALBERT BLÁZQUEZ

CAPITÀ DE L’OLOT

“El duel gironí ens ha de servir com a punt d’inflexió”

“Volem aprofitar el partit contra el Llagostera per agafar moral en cas de victòria”

“En aquests partits no serveix per a res mirar on és cada equip en la classificació”

Patrocini
L’Olot és un club molt proper a la seva afició i quan hi ha públic al camp sempre ens ajuden, en els bons i en els mals moments

Albert Blázquez és el capità de l’Olot, un dels futbolistes amb més experiència i que encadena més temporades a l’entitat olotina. Seva és la responsabilitat de representar el club garrotxí i d’animar els seus companys en aquest mal moment. Ambiciós i optimista, el de Besalú subratlla que l’objectiu de l’equip dirigit per Gabri és sumar el màxim de punts dels sis que hi ha en joc, o tots sis, de la primera fase per així afrontar amb garanties la segona i decisiva, en què es jugaran no baixar dues categories.

Com afronten el duel gironí pel que fa als ànims, la confiança i la moral?
Independentment que sigui el duel gironí, la situació en què estem és el que complica el dia a dia de l’equip. Potser aquest tipus de partit és el que necessitem per fer el canvi de xip, ens ha de servir com a punt d’inflexió i l’afrontem amb l’ambició de vèncer i així aconseguir el màxim de punts dels sis que queden per jugar-se de la primera fase.
L’objectiu primordial és sumar el màxim de punts dels sis que hi ha en joc, o tots sis, per afrontar amb garanties la segona fase?
Ens hem plantejat el futur així. Amb la intenció de fer el màxim de punts possibles. Queden deu partits per acabar la lliga comptant la segona fase i volem guanyar el màxim nombre de partits. Volem aprofitar el duel gironí per agafar moral en cas de victòria.
Han viscut una temporada dura i plena d’obstacles. El cop que van rebre en el partit d’anada marcant el 0-1 en el 89 i encaixant l’1-1 en el 91 va ser dels que van fer més mal?
Aquell partit de la primera volta i el del Cornellà a casa van ser les dues patacades més dures de l’any. Vam fer dos grans partits i en els dos casos guanyàvem en el minut 90. A Llagostera, després del treball fet, no t’esperaves que marcant un gol en el 89 et poguessin fer l’empat en el 91. Vam fer un gran partit, vam tenir la pilota i en aquell camp és complicat, i el que mirarem ara és aprofitar el nostre camp, fer el nostre joc i proposar com estem fent en els últims partits.
Van fer un bon plantejament a Llagostera, però al municipal d’Olot el partit serà diferent, no? Es pot agafar com a referència el de l’anada?
Ho podem agafar de referent en el sentit que, tot i ser un camp més reduït, vam proposar i tenir la pilota. En el nostre camp, en què la superfície és millor per a nosaltres o ens hi adaptem més, podem fer encara un millor partit.
Les dinàmiques dels dos equips són clarament diferents, però en un duel de rivalitat tot s’iguala?
En aquests partits no serveix per a res mirar on és cada equip en la classificació. És clar que ho donaríem tot per ser on són ells però afrontarem el matx com el que és, un partit important per al nostre futur. Les possibilitats són del 50% per als dos equips, però pel que ens juguem nosaltres haurem de donar un plus més. Al camp tot s’iguala però hauria de ser així.
La gran notícia és que el matx serà amb públic. Ja només per això serà especial?
Es farà estrany i tot que hi hagi espectadors. Canvia molt veure cares conegudes, companys, familiars... animant i donant-nos suport. A Olot ho notem molt. El club és molt proper a la seva afició i quan hi ha públic al camp sempre ens ajuden, en els bons i en els mals moments, que n’hem passat d’altres. Mai he notat que critiquessin o estiguessin en contra del futbolista i això ens afavoreix.
Per tant, tot i que és un condicionant que han tingut tots els equips, el fet que no hi hagi públic ha influït negativament en l’equip?
Segur que no hi ha ajudat. En algun moment, o en algun partit, hauríem jugat la carta del públic per ajudar-nos. Encara que siguin 1.000 o 1.200, es fan sentir i animen molt. Des de dins del camp ho notes quan hi són, i ara, sense ells, ens ha passat factura. Tothom està callat, se sent tot... Amb públic et motives ràpidament i sense ens ha costat més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)