3a divisió FEF

El Banyoles perd al camp del Sants i s’allunya la permanència (1-0)

El Banyoles arrencarà la segona fase a set punts de la permanència –podria ser més perquè hi ha partits pendents del subgrup A– després de perdre aquesta tarda al camp del Sants un partit que era clau per assegurar una bona posició en la segona fase.

El partit no ha començat gens bé pel Banyoles, i és que el Sants s’ha avançat en el marcador en una de les primeres accions del partit, quan Jordi López ha superat Bartrina amb el cap (6’). Després d’uns minuts tocat el Banyoles ha posat una marxa més i ha disposat de bones ocasions per empatar el partit abans del descans, però li ha mancat l’encert necessari. En la represa el Banyoles ha tingut una nova ocasió de Quimo, però després el partit ha perdut ritme i els banyolins han tingut més problemes per generar perill. De fet, tot i que els de Kiku Parcerisas encara han tingut alguna bona ocasió aïllada, ha estat el Sants qui ha tingut les més clares per fer el segon aprofitant que el Banyoles s’ha hagut de bolcar a l’atac a la desesperada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)