Mundial

Dani Olmo evita el ridícul d’Espanya a Geòrgia (1-2)

Classificació Mundial. El davanter català signa la remuntada de la selecció estatal en el temps de descompte

Geòrgia 1 Espanya 2

GEORGIA:Loria, Glorbelidze, Dvali, Kashia, Kakabadze (Chabradze, 79’=, Kankava, Gvilla, Lobzhanidze (Shengelia, 70’), Kitelshvili (Beridze, 70’), Kvaratskhelia (Kvekveskiri, 79’), Zivzivadze (i Kvilitaia, 62’).ESPANYA:Unai Simón, Pedro Porro (Marcos Llorente, 65’), Eric García, Diego Llorente (Iñigo Martínez, 46’), Jordi Alba, Busquets (Oyarzabal, 73’), Fabián (Thiago, 54’), Pedri, Ferran Torres, Bryan Gil (Dani Olmo, 46’), Morata.GOLS:1-0 (43’) Kvaratskhelia; 1-1 (56¡) Ferran Torres; 1-2 (92’) Dani Olmo.ÀRBITRE:Marian Petrescu T.G. : Diego Llorente (7’) Pedro Porro (13’); Budu Zivzivadze (19’).

Dani Olmol ha salvat Espanya de signar un nou ridícul. El combinat estatal només ha pogut aixecar el triomf després d’un patiment etern que s’ha gestat en el temps de descompte gràcies a un gol de Dani Olmo. El davanter català del Leipzig ha fet el gol del triomf en el temps afegit qi que ha posat el colofó a la remuntada del conjunt estatal. Una selecció que que feia set partits que no guanyava cap partit oficial a domicili i, avui, per poc, signa la seva pitjor trajectòria històrica.

Tot i això, Espanyol ha patit, i de valent, no està fina i està molt lluny d’un nivell acceptable per una selecció del seu suposat nivell. Espanya no ha sabut interpretar bé el joc i s’ha perdut en un joc insubstancial amb molta possessió però sense cap mordent a l’atac.I aquest mal joc d’Espanya l’ha desxifrat a la perfecció Geòrgia que ha mossegat amb una contra de manual per avançar-se abans del final de la primera part amb un xut creuat de Kvaratskhelia. Abans, Simón, ha evitat el primer dels locals amb una gran aturada. Espanya no ha carburat en cap moment i s’ha mogut a còpia de batzegades inconsistents. No hi ha cap pla de joc ni cap automatisme clau. Ferran Torres ha empatat gràcies a una jugada aïllada amb assistència de Jordi Alba. Un gol que ha portat certa calma però Espanya no té cap mena de profunditat en els últims metres i ha mostrat un futbol espès. Només el triomf agònic maquilla un partit dolent i decebedor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)