2a divisió FEF

Alan Baró dona aire a l’Olot, que guanya a l’Atzeneta (1-0)

2a divisió B. Els olotins sumen tres punts vitals en la lluitar per evitar descendir dues categories gràcies a una diana amb el cap del central de Darnius, al final del primer acte (45’)

L’Olot ha aconseguit una victòria crucial en la seva lluita ferotge per evitar el descens de dues categories. Els de la Garrotxa han superat per la mínima l’Atzeneta gràcies a una diana amb el cap d’Alan Baró en l’últim minut de la primera part. Els olotins han controlat i dominat en la primera part, però la por a perdre l’avantatge els ha fet fer un pas enrere en la segona part. Els valencians han menjat terreny als garrotxins però només Guille Andrés ha gaudit d’una oportunitat claríssima per fer l’empat. Els de Gabri no han sabut tancar el matx amb contres mal executades en els metres finals.

El partit ha començat a un ritme més aviat lent, però amb l’Olot, com era previsible, manant i controlant la possessió de la pilota, cedida per l’Atzeneta sense cap mena de mirament. Als de la Garrotxa, però, els ha costat mossegar i fer circular la pilota amb velocitat. En el 5, una internada de Vivi ha acabat amb una centrada del bescanoní al cor de l’àrea on hi havia Juan Delgado, que ha rematar a fora massa forçat. Els de Gabri Garcia han generat cert perill a través de la pilota aturada amb dos corners servits per Eloi Amagat. El primer ha acabat amb un xut de Pedro bloquejat per un defensor després de diversos rebots (9’), i el segon s’ha passejat per l’àrea petita sense trobar rematador (16’).

El bagatge ofensiu dels valencians ha estat escàs, però Javi Serra, l’home més incisiu, ha portat perill des de l’esquerra forçant centrades davant d’un Soler que patia en les tasques defensives.

Poc a poc, l’equip olotí ha anat mostrant símptomes de poca fluïdesa i falta d’idees per trencar l’entremat defensiu del conjunt dirigit per David Albelda, que acumulava molts jugadors en pocs metres. Quan passaven poques coses, una falta lateral forçada per Pedro l’ha executat molt bé Eloi Amagat, que ha trobat el cap d’Alan Baró, lliure de marca. El de Darnius ha rematat còmode amb el cap des del punt de penal i ha superat l’estirada d’Anacker, just en l’últim minut del primer acte.

En la segona part, com sol passar habitualment als equips que tenen por a perdre l’avantatge, l’Olot ha tancat files i ha passat a ser dominat per l’Atzeneta. Tot i el control valencià, la falta de profunditat de l’equip d’Albelda ha permès als garrotxins no patir en excés. De fet, la millor ocasió ha estat pels volcànics, quan Salinas s’ha trobat sol com un mussol davant d’Anacker després d’una mala cessió de José Manuel. El d’Albaterra ha volgut driblar al brasiler però el porter ha posat el peu per pispar-li la pilota (67’). Els de Gabri han tingut un parell de contres per sentenciar el partit, però ha estat l’Atzeneta l’equip que ha pogut fer la igualada en el 86’, quan Guille André ha rebut a l’espai però ha creuat massa la rematada.

En els últims minuts, l’Olot s’ha defensat amb ungles i dents per sumar tres punts vitals en la lluita per evitar descendir dues categories.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)