2a divisió FEF

Un camí marcat amb un marge d’error mínim

Al límit. L’Olot va començar amb victòria contra l’Atzeneta la segona fase de la lliga per evitar descendir dues categories. Els olotins saben que hauran de guanyar la major part dels vuit partits si volen tenir possibilitats de jugar a la segona divisió FEF

Començar amb bon peu la segona fase de la lliga era el primer objectiu de l’Olot, que diumenge va rebre l’Atzeneta, l’equip del subgrup B amb millor coeficient entre els últims quatre classificats, en la mateixa lluita que els olotins d’evitar un doble descens de categoria. L’equip dirigit per Gabri Garcia va vèncer els d’Atzeneta d’Albaida gràcies a una diana d’Alan Baró i obté una alenada d’oxigen vital per continuar construint el camí cap a la permanència a la segona divisió FEF, un traçat que ja té marcat amb un calendari que l’enfrontarà en els propers partits amb el València Mestalla, l’Oriola i el Peña Deportiva, i acabarà el tram més decisiu de la competició al municipal contra els eivissencs. De moment, els de la Garrotxa són el cinquè millor equip del subgrup E, amb un coeficient d’un punt per partit, i tenen a quatre punts (dues victòries segons el coeficient) l’Hospitalet, el tercer classificat i primer equip que salvaria la categoria.

“Hem de poder enllaçar dues o tres victòries per tenir encara més bones sensacions. Donar continuïtat als triomfs ens està costant, ja que fora de casa no estem sumant”, deia Gabri, el tècnic de l’Olot, després del triomf del seu equip contra l’Atzeneta al municipal, on ha guanyat tres dels últims quatre partits (contra l’Andorra, el Llagostera i el conjunt valencià). És clar que una de les assignatures pendents dels garrotxins aquesta campanya és sumar a domicili. I és que, en la primera fase, en el subgrup A, els olotins només han aconseguit dos punts de trenta possibles gràcies als empats contra el Llagostera (1-1) i el Prat (0-0), un desastre: “Prepararem tan bé com puguem el partit al camp del València Mestalla. Que l’equip es vegi a prop dels tres primers és important per l’aspecte psicològic i moral”, comentava Gabri, que respecte als coeficients i la imatge real de la classificació admetia: “Ens costa visualitzar la classificació amb els coeficients. Costa fer números, però aquesta és una de les raons per les quals no en fem. Victòria i victòria i sumar els tres punts, aquesta és la fórmula més clara que ens donarà la permanència”, sentenciava el tècnic de Sallent, ambiciós i positiu amb el rendiment dels seus jugadors en els darrers partits, un motiu més per creure en la possibilitat de quedar entre els tres primers d’aquest nou subgrup E. Dissabte, l’Olot té un nou examen al camp del València Mestalla, un rival al qual podria deixar enrere definitivament (dissabte a les 18 h).

ELS DEURES

L’Olot només ha aconseguit 2 punts de 30 possibles a fora, una dada esfereïdora

LA CLASSIFICACIÓ DEL SUBGRUP E

Peña Dep. 24 p. (1,26 p.p.)
Espanyol B 26 p. (1,24 p.p.)
L’Hospitalet 25 p. (1,19 p.p.)
Atzeneta 21 p. (1,11 p.p.)
Olot 21 p. (1 p.p.)
AE Prat 21 p. (1 p.p.)
V. Mestalla 15 p. (0,79 p.p.)
Oriola 15 p. (0,79 p.p.)
Els tres primers juguen la segona divisió FEF (la quarta categoria estatal) i els cinc restants baixen a tercera divisió FEF (la cinquena categoria estatal)

EL CALENDARI DEL SUBGRUP E

Jornada 1/5
Espanyol B-V. Mestalla 2-1
AE Prat-Peña Deportiva 1-2
OLOT-Atzeneta 1-0
L’Hospitalet-Oriola 4-1
Jornada 2/6
V. Mestalla-OLOT dis. 17h
Atzeneta-AE Prat dis. 18h
Peña Dep.-L’Hospitalet diu. 12h
Oriola-Espanyol B diu. 18h
Jornada 3/7
OLOT-Oriola
Espanyol B-Peña Deportiva
L’Hospitalet-Atzeneta
AE Prat-València Mestalla
Jornada 4/8
Oriola-AE Prat
Peña Deportiva-OLOT
Atzeneta-Espanyol B
V. Mestalla-L’Hospitalet
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)