Champions

Neymar i Mbappé desfan el Bayern

Champions. Les genialitats del brasiler i els gols del francès trenquen el monòleg de joc dels germànics

Bayern 2 PSG 3

BAYERN:Neuer; Pavard, Sule (Boateng, 42’), Alaba, Lucas Hernández; Kimmich, Goretzka (Alphonso Davies, 33’); Sané, Muller, Coman, Choupo-Moting.PSG:Keylor Navas; Dagba, Marquinhos (Ander Herrera, 30’), Kimpembe, Diallo (Mitchel Bakker, 46’); Gueye, Danilo; Di María (Kean, 71’), Draxler, Neymar (Rafinha, 90’), Mbappé.GOLS:0-1 (3’) Mbappé; 0-2 (28’) Marquinhos; 1-2 (37’) Choupo-Moting; 2-2 (59’) Muller: 2-3 (67’) Mbappé; xt.ÀRBITRE:Mateu Lahoz. T.G: A Lucas Hernandez (35’); Draxlez (61’); Kimmich(70’); Boateng (72’); Choupo-Moting (89’)

El futbol és tot el que passa a les àrees i només així es pot entendre per què el PSG va sortir victoriós de la nit gèlida a l’Allianz Arena. Tres homes del conjunt de Mauricio Pochettino van congelar l’allau de joc i ocasions del Bayern. Keylor Navas, sota pals i les genialitats de Neymar i els gols de Kylian Mbappé. Uns futbolistes que van aguantar els parisencs i que encarrilen l’eliminatòria de cara al duel de la setmana que ve al Parc dels Prínceps.

Mbappé va obrir la llauna al tres minuts de partit. Neymar s’inventa una assistència en profunditat per assistir el seu millor soci. El brasiler va donar un espectacle en la primera part i, al fil de la mitja hora, va tornar a donar un regal embolicat a Marquinhos. El central es plantava davant de Neuer i amb el millor estil dels davanters diferencials feia el segon.

Cop letal per a un Bayern que va treure la rauxa i el seu ADN competitiu. Choupo-Moting retallava distàncies abans del descans i Muller feia l’empat a falta de mitja hora per arribar al final del partit. Els locals havien fet el més difícil: seguir vius en l’eliminatòria. La màquina germànica no tenia aturada i era una allau, però sense encert en un dia on la baixa de Lewandowski es va fer més que evident. Mbappé signava la victòria amb un gran gol i desfent-se de Boateng amb una ziga-zaga i clavant una fuetada al pal curt. Neuer no la va ensumar. Doblet del noi d’or del futbol francès. Mbappé està en un gran moment. 4 gols en l’eliminatòria davant el Barça i ara dos més a Allianz. Així és el futbol: eficàcia. El Bayern va posar el futbol i les ocasions, però la genialitat de Neymar i Mbappé van fer la diferència. Però la pregunta a fer és si aquest 2-3 serà prou bagatge per al PSG en la tornada al Parc dels Prínceps per assolir les semifinals.