Europa League

El Vila-real enfila el camí de les semifinals

Europa League. Els groguets han guanyat a Zagreb amb un gol de Gerard Moreno de penal. El Granada ha perdut a casa davant el Manchester United (0-2)

El Vila-real ha fet un pas decisiu per acostar-se a les semifinals després d’un triomf per la mínima davant el Dinamo de Zagreb. Els castellonencs s’ha avançat amb un gol de Gerard Moreno de penal. El davanter català confirma el seu gran moment de forma i ja suma 24 aquesta temporada.

Si el Vila-real ho té tot de cara pel partit de tornar, diferent és el camí del Granada que, tot i competir a un alt nivell, ha perdut davant el Manchester United a qui ha inquietat durant molts minuts gràcies al seu coratge i empenta. Un gol de Rashford, en la primera part, i un altre de Bruno Fernandes, de penal, en l’últim minut semblen posar fi al somni europeu dels andalusos que tindran molt dificil capgirar el marcador davant un gegant d’Europa.

La resta de la jornada ha deixat marcadors molt ajustats. Empat de l’Arsenal davant l’Slavia i triomf a domicili de la Roma al Johan Cruyff.

Ajax -Roma 1-2
Arsenal -Slavia Praga 1-1
Dinamo -Vila-real 0-1
Granada - Man. United 0-2