2a divisió FEF

Una victòria per veure-ho a prop

2a divisió B. L’Olot vol encadenar contra el Mestalla un segon triomf per primera vegada

L’Olot visita el València Mestalla (a les 18h). El conjunt de la Garrotxa vol aconseguir la primera victòria a domicili contra l’equip amb pitjor coeficient del subgrup juntament amb l’Oriola (0,73). Encadenar dos o més bons resultats és l’única medicina per a un Olot que lluita per evitar un doble descens. “Ens ho mereixem i seria important fer-ho coincidint amb l’inici de la segona fase”, comenta Gabri, el tècnic de l’equip, conscient dels pobres números a fora: “El mal d’aquest curs ha estat no sumar suficientment a domicili. Si haguéssim sumat més lluny del municipal hauríem estat més regulars i la nostra situació hauria canviat.”

Gabri es mostra atent a les característiques del filial del València: “En els filials sempre hi ha bons jugadors, s’han vist en la fase de descens i sortir d’aquí és complicat però ens exigiran físicament”, diu el de Sallent.

2 Partits guanyats 5

9 Partits empatats 6

8 Partits perduts 10

21 Gols a favor 20

28 Gols en contra 28

LA PRÈVIA

No hem guanyat dos partits seguits però és el moment de fer-ho. Ho mereixem i seria molt bo fer-ho coincidir amb l’inici de la segona fase
En els filials sempre hi ha bons jugadors, s’han vist en la fase de descens però ens exigiran físicament
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)