3a divisió FEF

El Girona B assalta Vilafranca (0-3)

Bon inici. El filial blanc-i-vermell comença la segona fase sumant tres punts importants en la lluita per l’ascens a 2a divisió FEF. Un gol de Gonpi i dos de Pau Resta han situat el 0-3 definitiu

El Girona B ha començat de la millor manera la segona fase de la lliga en el subgrup C, format pels equips que lluitaran per ascendir a segona divisió FEF. El filial gironí ha superat el Vilafranca (0-3) gràcies a una diana de Gonpi i dues més del central Pau Resta. L’efectivitat en els metres finals ha estat clau per lligar un triomf vital per creure en l’ascens.

El Girona B ha entrat molt bé al partit. En el primer quart d’hora, el col·legiat ha anul·lat per fora de joc una primera diana gironina. Tot i que el domini era altern, la sensació de perill era clarament de part blanc-i-vermella. I és que, en el 21, Gonpi ha aprofitat una contra de llibre per avançar al filial dirigit per Axel Vizuete. Abans del descans, el central Pau Resta ha fet el segon culminant una jugada d’estratègia (38’), una diana que ha fet mal als penedesencs.

El Girona B s’ha mostrat d’allò més efectiu i en la segona part ha hagut de treballar per rendibilitzar l’avantatge. El Vilafranca ha pressionat i ha accelerat més passant a dominar clarament el matx buscant retallar distàncies per entrar de ple a dins del partit. En una nova arribada blanc-i-vermella, però, Pau Resta ha acabat amb les esperances locals amb el seu doblet i el 0-3 (59’), que deixava pràcticament sentenciat el duel i els tres primers punts en l’inici de la segona fase. El central ha rematat a la perfecció un servei de cantonada per assestar un cop definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)