2a divisió FEF

Un triomf per creure-hi

2a divisió B. Un gol d’Eloi dona tres punts vitals a l’Olot contra el Mestalla

València Mestalla 0 Olot 1

V. MESTALLA:Bernad; Guillem, Facu (William, 81’), Kevin; Joseda (Noha, 85’), Adri (Estacio, 85’), Gozálbez, Jesús; Fran Pérez (Hugo, 60’); David Ruiz (Carlos, 60’); i Navarro.OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan, Arumí; Soler (Genís, 67’), Vivi, Pedro, Escoruela (Carles Mas, 77’); Eloi (Masó, 88’); Salinas (Xumetra, 67’) i Juan Delgado.GOLS:0-1 (80’) EloiÀRBITRE:Aranda Anquela.T.G.:a Facu (25’), Kevin (31’), Gozálbez (66’), del València Mestalla i a Soler (52’) i Vivi (91’), de l’Olot.T.V.:cap.

L’Olot va aconseguir a la ciutat esportiva del València un triomf que li permet mantenir-se ferm en la lluita per evitar el doble descens i competir així el curs vinent a la segona divisió FEF (0-1). Una solitària diana en el minut 80 d’Eloi Amagat amb el cap va decantar els tres punts cap al costat de l’equip garrotxí, que encadena per primera vegada aquest curs dues victòries i aconsegueix estrenar-se a domicili, on només havia sumat dos dels anteriors 30 punts possibles.

El plantejament de Gabri va sortir a la perfecció des del primer moment. L’Olot estava ben situat damunt del terreny de joc i pressionava amb criteri els joves jugadors valencianistes forçant l’errada en camp contrari. En el 21, Juan Delgado va avisar amb un xut creuat que Bernad va refusar amb el peu i, en dues aproximacions més, Salinas no va poder connectar amb els companys després d’intentar la rematada. Abans del descans, els olotins van gaudir d’una ocasió immillorable quan Alan Baró no va pensar-se dues vegades el xut i des de la llarga distància va sorprendre el porter local. El llançament del de Darnius, però, va topar amb el pal, que va evitar la diana de l’Olot (42’).

En la segona part, els de la Garrotxa no van afluixar el ritme i la tònica del partit no va variar. Salinas va avisar primer amb una rematada poc coordinada (58’) i Juan Delgado, en dues ocasions, va fer treballar la defensa (63’ i 65’). Els garrotxins no van patir en cap moment i això va permetre als de Gabri acomodar-se i madurar el matx fins que Eloi Amagat va fer una desmarcada molt bona i va trencar línies. Blázquez va veure la internada del gironí i va fer una centrada mil·limètrica al cap del migcampista, que es va estrenar com a golejador amb la samarreta vermella (80’) quan més ho necessitava el seu equip i va deixar el València Mestalla molt tocat, sense capacitat d’aixecar uns ànims devastats.

En els instants finals, els locals ho van intentar penjant pilotes a l’àrea, però la defensa de l’Olot va tornar a demostrar que creix en solidesa en cada partit i va desviar el perill amb seguretat. La victòria permet als olotins sumar 24 punts i assolir un coeficient de punts d’1,09, molt a prop de l’Hospitalet, el primer equip que se salvaria, amb 1,19.

ELS VESTIDORS

Hem fet un molt bon partit. L’equip ha sortit decidit, sabedor que era un matx important, anant a buscar el contrari a dalt i amb valentia
Tenir paciència ha estat clau, i arribar al final del partit amb possibilitats ens ha ajudat a guanyar
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)