2a divisió FEF

Que el canvi de fase no canviï la dinàmica

2a divisió B. El Llagostera visita el camp de l’Atlètic Llevant (12h) en la seva estrena d’una segona fase en què no es pot regalar res

El Llagostera s’estrenarà aquest migdia en la segona fase. Els d’Oriol Alsina visiten el camp de l’Atlètic Llevant (12 h), després d’haver gaudit de quinze dies de descans que els han anat de meravella per agafar forces entre les dues fases i per recuperar alguns jugadors importants que arrossegaven problemes físics. A la ciutat esportiva del conjunt granota comença, doncs, el camí que pot portar el Llagostera a la futura primera divisió FEF, que seria la manera perfecta de posar el colofó a una temporada històrica dels gironins. Serà el primer dels tres partits que els llagosterencs han de jugar a domicili, així que treure un resultat positiu seria una excel·lent notícia per a un equip que a casa està demostrant una solvència increïble.

El filial granota, però, no posarà les coses gens fàcils als gironins. I és que, des de la cua de la classificació, els d’Alessio Lisci saben que pràcticament només els val la victòria si no volen veure com se’ls escapa el tren. “És un equip que no va començar bé la temporada, però amb alguns fitxatges importants de jugadors més veterans van fer un salt de qualitat molt important i van finalitzar la primera fase encadenant victòries fins acabar sisens. És l’equip que ha arribat amb millor dinàmica a aquesta segona fase, tot i que perdés en la primera jornada a Cornellà (4-1)”, valora el tècnic Oriol Alsina, que sap que si el Llagostera vol treure un resultat positiu de Bunyol, on fins ara no ha estat capaç de guanyar mai en les quatre visites que hi ha fet –el balanç és d’un empat i tres derrotes–, els gironins hauran de mostrar la seva versió més equilibrada: “Estic content perquè, en el tram final de la primera fase, hem augmentat la producció ofensiva, però també hem perdut una mica de fortalesa defensiva. Hem de trobar un equilibri tenint en compte que en aquest equip ataquem tots i defensem tots.”

Per al partit d’avui, Alsina no podrà comptar amb els lesionats David García i Lucas Viale, ni tampoc amb Duba, que contra el Prat va marcar i va veure la cinquena groga del curs i ha de complir un partit de sanció.

6 Partits guanyats 7

4 Partits empatats 8

9 Partits perduts 5

15 Gols a favor 19

22 Gols en contra 19

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)