3a divisió FEF

El Girona torna a obrir Montilivi per al seu equip filial

Exclusiu per a socis. El club blanc-i-vermell permetrà l’accés a un màxim de 1000 aficionats per al matx vital en la lluita per l’ascens a 2a divisió FEF que disputarà el Girona B contra l’Europa, el diumenge a les 12.00 h

El Girona ha decidit tornar a obrir les portes de Montilivi als seus aficionats per poder veure l’equip filial en el partit corresponent a la segona jornada del subgrup C d’ascens a segona divisió FEF. Seguint les indicacions que marca el Procicat, fins a un màxim de 1000 socis blanc-i-vermells podran veure el matx des de les graderies de l’estadi, el proper diumenge a les 12h.

El club gironí ja va permetre l’accés de públic en el duel que l’equip femení va disputar contra el Saragossa el passat 21 de març, quan es van relaxar lleugerament les mesures sanitàries i de seguretat. El filial, dirigit per Axel Vizuete, ja va jugar a Montilivi un partit de la primera fase contra el Sants, però en aquella ocasió, els joves futbolistes no van poder gaudir del suport dels aficionats. Aquesta vegada, exclusivament 1000 dels socis del club podran presenciar un partit important en la lluita per l’ascens a segona divisió FEF. L’Europa és el primer classificat del subgrup C en el que lluiten els equips per ascendir de categoria (pugen els dos primers). L’equip blanc-i-vermell és el segon classificat a set punts dels escapulats i amb els mateixos que el Cerdanyola i el Vilafranca, tercer i quart respectivament. Tot i que sembla que la primera plaça està adjudicada, la lluita pel segon bitllet està molt igualat i els gironins intentaran sumar tres punts vitals per mantenir les opcions intactes.

En l’estrena de la segona fase, el Girona B va superar 0-3 el Vilafranca, un rival directe, firmant un inici immillorable que li ha obert les portes de l’ascens de bat a bat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)