Champions

El PSG camina cap a les semifinals tot i perdre davant el Bayern (0-1)

Champions League. Els francesos han fet bona la victòria de l’anada a Allianz Arena. El gol de Choupo-Moting insuficient per uns bavaresos que ha caigut dempeus en una magnífica eliminatòria

PSG 0 Bayern 1

PSG:Keylor Navas; Dagba, Kimpembe, Danilo, Diallo (Bakker, 58’); Gueye, Paredes, Draxler (Kean); Di María (Herrera, 88’), Neymar, Mbappé.BAYERN:Neuer, Pavard, Boateng, Lucas Hernández, Davies (Musiala, 71’); Kimmich, Alaba, Coman, Sané; Müller, Choupo-Moting (Javi Martínez, 85’).GOLS:0-1 (37’) Choupo-Moting; ext.ÀRBITRE:Daniele Orsato. T.G.: Alaba (52’); Dagba (55’); Muller (68’); Herrera (89’). .

El PSG ha aconseguit classificar-se per les semifinals de la Champions League malgrat perdre per la mínima davant el Bayern de Munic que ha pagat car la derrota a l’anada (2-3). L’únic gol del partit ha estat de Choupo-Motin en la primera part. El gol del davanter del Bayern ha obert les portes a una remuntada dels alemanys, que no han pogut fer els segon que els hauria classificat. El més sorprenent de tot és el gran joc desplegat per tots dos equips. Un gran espectacle d’ocasions i intercanvis de cop però només un gol. De fet, Neymar ha estavellat tres pilotes al pal.

Malgrat el patiment, els francesos s’han classificat per les semifinals i ara s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el City i el Borussia de Dortmund per aconseguir un lloc en la gran final. El Bayern de Munic, un dels grans favorits i actual campió, ha caigut amb dignitat i ha signat una gran eliminatòria. I és que el partit d’avui era digne d’un final anticipada. Però només en podia passar un, com en els immortals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)