Champions

El City no convenç però es classifica

L’equip de Guardiola aprofita les concessions del seu rival i passa a les semifinals

El Manchester City ha certificat la seva classificació per les semifinals de la Champions després d’imposar-se al Dortmund per un resultat global de 2 a 4 després de l’1 a 2 del partit de tornada . L’equip de Guardiola estava eliminat en el descans quan perdia per la mínima (2-2 en el global) però dues errades del Dortmund han permès el City revifar i viure plàcidament un final de partit amb dos gols a camp contrari.

Les coses se li complicaven al City quan Bellingham ha aprofitat diversos rebots i ha ajustat al pal el seu xut donant avantatge al conjunt alemany. Encara quedaven quinze minuts d’eliminatòria però el Dortmund ha tingut diverses oportunitats tot i que en el primer temps De Bruyne ha enviat un xut al travesser.

El segon temps ha estat la salvació per a l’equip de Guardiola que simplement s’ha aprofitat de dues errades del seu rival: en la primera, una mà de Can a dins de la pròpia àrea, ha suposat l’empat obra de Mahrez de penal superant un mur molt alt per al conjunt anglès. La segona diana, a quinze minuts per acabar, ha estat obra de Foden en un xut al pal del porter que Hitz no ha sabut refusar.