2a divisió FEF

Els clubs de primera FEF es reuneixen per primera vegada

FCF. El Nàstic i el Barça B han presenciat la reunió informativa amb el president de la Federació, Luis Rubiales, i el president de la Catalana i president de la categoria, Joan Soteras

Els clubs catalans que ja saben que seran a la primera divisió FEF (abans anomenada segona B Pro) es van reunir ahir a Las Rozas per conèixer el format i les característiques d’aquesta nova categoria. El Barça B i el Nàstic són els dos únics equips catalans que saben segur que hi seran i van ser a la reunió tot i que el Cornellà, el Lleida, el Badalona i el Llagostera tenen opcions de jugar-la.

Els clubs han conegut que la categoria constarà de 40 equips dividits en dos grups ordenats per criteris geogràfics. Els dos campions de cada grup ujaran a la segona divisió mentre que les dues places restants sortiran d’una promoció que la disputaran del segon al cinquè classificat de cada grup i que constarà de dues eliminatòries. Les eliminatòries seran a partit únic, amb pròrroga i sense penals, exceptuant els partits entre equips amb el mateix lloc durant la fase regular. Els cinc últims equips de cada grup baixaran a segona divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)