Més futbol

Àlex Granell, fora de la Libertadores amb el Bolívar

L’equip bolivià queda eliminat pel Junior colombià (3-0) en l’eliminatòria prèvia a la fase de grups

L’excapità del Girona Àlex Granell s’ha quedat sense poder disputar la copa Libertadores, un dels seus gran al·licients quan va fitxar pel Bolívar. El conjunt bolivià, presidit per Marcelo Claure –un dels accionistes principals del Girona– ha quedat eliminat pel Junior colombià en l’última eliminatòria abans de la fase de grups. El Bolívar arribava al partit de tornada amb un avantatge de 2-1 i ha perdut per 3-0 a Barranquilla.

El Junior ha marcat aviat l’1-0, mitjançant Borja (12’). Conscient que la derrota per la mínima ja el deixava fora de la fase de grups, el conjunt que prepara l’exentrenador del Reus Natxo González ha buscat l’empat amb insistència, però no se n’ha sortit. L’eliminatòria se li ha complicat arran de l’expulsió de Leo Ramos (69’). I en la recta final, Pajoy ha marcat el 2-0 per al Junior (81’). Amb el Bolívar a la desesperada, en el minut 96 ha arribat el 3-0, d’Hinestroza. Granell ha completat tot el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)