El Banyoles guanya la Muntanyesa (3-0) i s’aferra a les opcions de permanència

El Banyoles continua viu en la lluita per la permanència, encara que li quedi un camí llarg per recórrer, després de guanyar aquesta tarda el cuer, la Muntanyesa, en un duel que els de Kiku Parcerisas han encarrilat des de ben aviat. Pime, al minut 13, ha aprofitat una assistència de Bargalló per obrir la llauna en una de les primeres arribades amb perill i permetre als banyolins jugar amb més tranquil·litat. Tot i que els visitants han buscat l’empat i l’han estat a punt de trobar en alguna ocasió Nil Congost ha tornat a colpejar a l’inici de la segona part rematant de cap un córner i fent pujar el 2-0 al marcador. Amb el partit ja ben encarrilat el Banyoles ha gaudit de la segona part i ha posat el colofó en el minut 75 amb el 3-0 de Ferru, que ha engaltat un bon xut a l’escaire.