2a divisió FEF

De molt mal digerir

2a divisió B. L’Olot s’avança amb un gol d’Alan i quan ja es veia fora del descens s’estavella i es deixa remuntar el duel contra un Oriola que l’avergonyeix

Olot 1 Oriola 3

OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan, Arumí; Soler (Pol Prats, 76’), Masó (Xumetra, 63’), Pedro, Escoruela (Kilian, 80’); Eloi; Salinas (Samu Pinto, 63’) i Juan Delgado.ORIOLA:Arias; Pina, Badal, Mauro, Marín; Brian (Gilabert, 88’), Kortstam (Álex, 73’); Chechu, Marí (Nil, 88’), Giner (Salinas, 88’); i Solano (Toché, 57’).GOLS:1-0 (11’) Alan. 1-1 (60’) Toché. 1-2 (65’) Chechu. 1-3 (86’) Marí.ÀRBITRE:Lucena Perdomo.T.G.:a Joel Arumí (75’) i a Kilian (85’), de l’Olot i a Kortstam (45’) i Badal (47’), de l’Oriola.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 470 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va tornar a fallar en el moment menys oportú. El conjunt de la Garrotxa va perdre contra l’Oriola 1-3 al municipal, en un partit en què s’havia avançat gràcies a una diana d’Alan Baró (11’) que el situava fora del descens i li permetia encadenar tres triomfs per primera vegada des del gener del 2018. Massa maco, devien pensar els aficionats vermells, que van veure incrèduls com el penúltim remuntava la diana del de Darnius en una segona part dantesca dels olotins, sobretot en l’apartat d’errades individuals. I és que els errors es paguen cars. I en una segona fase d’un format com l’actual, encara més.

L’Olot va entrar bé en el partit i va ser dominador aplicant una circulació de pilota òptima que li permetia trencar línies contra un rival amb dubtes. El primer xut, però, va ser de Chechu (3’), l’únic de l’Oriola en el primer acte. Els de Gabri generaven perill en els primers compassos a través de la pilota aturada. Escoruela gairebé marca al segon pal (8’), però Alan sí que ho va fer amb una rematada de cap inapel·lable (11’). Salinas va tenir el segon a tocar després d’un refús, però el primer temps va acabar amb un avís de Ferran Giner en el preludi del desastre (40’).

De nou Escoruela hauria pogut fer el 2-0 amb una rematada al segon pal que Aitor Arias va desviar amb una mà salvadora (50’), però l’equip visitant es va anar acomodant i l’entrada de Toché el va fer esclatar. El davanter va aprofitar una centrada de Marín per rematar dues vegades. La va acabar encertant i va signar l’empat (60’). L’Olot va estar a punt d’avançar-se de nou de seguida, però Delgado no va estar encertat davant Arias (63’) i, a partir de llavors, com un terròs de sucre, es va desfer. Una pèrdua de Samu en zona compromesa va acabar amb una passada a l’espai a Chechu, que va definir creuat davant Ballesté (65’) i, ja en el minut 86, una falta lateral servida per Giner la va culminar Marí sol al segon pal i va establir l’1-3 definitiu, que ho va deixar tot glaçat.

ELS VESTIDORS

Teníem moltes esperances posades en el partit i acabem decebuts i amb ràbia, ja que el rendiment de la segona part no ha estat l’esperat
L’Oriola s’ha refet molt bé del nostre gol. Després de l’1-0, no hem continuat sent nosaltres
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)