2a divisió FEF

Una patacada que passarà molta factura

Oportunitat d’or. Amb la victòria parcial contra l’Oriola en arribar al descans, l’Olot se situava de manera provisional en la segona posició del subgrup E com un dels equips salvats

L’Olot va fallar quan no ho havia de fer, quan tenia l’oportunitat de sortir del pou i situar-se entre els tres primers classificats i ser un dels equips que evitarien perdre dues categories en un sol curs i passar de la tercera categoria del futbol estatal (la segona B) a la cinquena (la tercera divisió FEF). Els de la Garrotxa van perdre contra l’Oriola a casa un duel que dominaven en el primer temps per 1-0. Una segona part inconcebible dels de Gabri va dilapidar l’esperança de veure’s fora del perill per primera vegada en tota la temporada, i no només això: va empitjorar l’average general i el coeficient de punts per partit, que l’instal·len a la sisena posició. Tocarà tornar a remar ja que la feina feta gràcies a les dues victòries consecutives en les dues primeres jornades de la segona fase ha quedat en paper mullat.

“L’equip està en un lloc on no s’imaginava estar i això està pesant. Tenim cinc partits al davant i els hem de preparar bé. Contra l’Oriola hem fet un pas enrere pel que fa a resultat, sensacions i joc. Ho hem de recuperar perquè hem demostrat que nosaltres mateixos som el rival a batre”, comentava el tècnic de l’Olot, Gabri Garcia, en la roda de premsa posterior a l’ensopegada del seu equip. Els olotins es van veure sorpresos per la bona reacció de l’Oriola a l’1-0. Els alacantins no es van enfonsar i van passar a pressionar amb criteri, un fet que va incomodar l’Olot, que no sabia com allargar les possessions i acabava cometent errors. “Estic molt enfonsat, és dels dies més durs dels últims anys. Toca seguir i pensar en la Peña Deportiva, mirar de guanyar allà. Hem de fer un punt i a part i agafar-ho amb més força”, declarava el capità de l’equip, el besaluenc Albert Blázquez.

L’Olot es desplaçarà fins a Eivissa per enfrontar-se diumenge a les dotze a la Peña Deportiva, l’equip amb millor coeficient del subgrup E. Els de Santa Eulària no van poder viatjar a Sant Adrià de Besòs per enfrontar-se a l’Espanyol B el cap de setmana passat per culpa d’un positiu a la seva plantilla; per tant, sumen 27 punts en tan sols 20 partits (1,35). Els garrotxins podrien igualar a punts els balears però en cap cas els superarien ja que el coeficient després de 24 partits seria força més baix (màxim d’1,13 contra 1,29).

Després del matx contra la Peña Deportiva, encadenarà un altre desplaçament en l’inici de la segona volta de la segona fase per jugar al camp de l’Atzeneta. Tant el camp dels eivissencs com el dels valencians són de gespa artificial, un altre hàndicap per superar.

LES REACCIONS

Hem fet un pas enrere a tots els nivells. Nosaltres mateixos som el rival a batre
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Toca pensar en la Peña Deportiva. Hem de fer un punt i a part i agafar-ho amb més força
Albert Blázquez
capità de l’Olot

EL CALENDARI

Peña Deportiva-OLOT J. 4
Atzeneta-OLOT J. 5
OLOT-València Mestalla J. 6
Oriola-OLOT J. 7
OLOT-Peña Deportiva J. 8

CLASSIFICACIÓ AL DESCANS

1- Peña Deportiva 1,35
2- Espanyol B 1,18
3- OLOT 1,17
4- AE Prat 1,17
5- Atzeneta 1,14
6- L’Hospitalet 1,09
7- Oriola 0,86
8- València Mestalla 0,71

CLASSIFICACIÓ ACTUAL

1- Peña Deportiva 1,35
2- Espanyol B 1,18
3- AE Prat 1,17
4- Atzeneta 1,14
5- L’Hospitalet 1,09
6- OLOT 1,04
7- Oriola 1
8- València Mestalla 0,71
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)