2a divisió FEF

Dos positius per Covid-19 al Llagostera obliguen a ajornar el partit contra l’Hércules

Els dos futbolistes es troben en "òptimes condicions de salut" d’acord amb el què ha informat el club llagosterenc

Dos jugadors del Llagostera han donat positiu per Covid-19. Els jugadors es troben en “òptimes condicions de salut”, però seguint el protocol de la FEF la plantilla estarà confinada uns dies.

Davant d’això, l’ens presidit per Luis Rubiales ha decretat l’ajornament del partit que havia de disputar aquest cap de setmana a l’Estadi José Rico Pérez contra l’Hércules i així ho ha anunciat: “Ajornar la celebració de la trobada prevista per aquest cap de setmana entre l’Hèrcules d’Alacant CF, SAD i UE Llagostera - Costa Brava, SAD, de Segona Divisió B, a una nova data el més propera en el temps que es determinarà per aquest òrgan tan aviat com s’acreditin totes les circumstàncies que permetin la disputa d’aquest.”

D’aquesta manera, el Llagostera encadenarà tres jornades sense jugar, ja que la passada també es va ajornar el seu partit, aquesta vegada per l’aparició de diversos casos positius per coronavirus en la Nucia, el seu rival, i en la propera li toca descansar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)