Més futbol

La Superlliga decideix seguir endavant però readaptant el projecte

De matinada, els clubs fundadors de la Superlliga Europa que encara es mantenen en el projecte després que els sis anglesos decidissin sortir-ne ahir a la nit han emès un comunicat on han anunciat que decideixen seguir endavant però readaptant el projecte original a les circumstàncies. “Donades les circumstàncies actuals, reconsiderarem els passos més apropiats per a reconfigurar el projecte, tenint sempre en ment els nostres objectius d’oferir als aficionats la millor experiència possible a el temps que potenciem els pagaments solidaris per a tota la comunitat futbolística”, diu el comunicat.

Des de la Superlliga consideren que els clubs anglesos han abandonat per la forta pressió rebuda per diversos estaments, més enllà de la dels aficionats. “Estem convençuts que la nostra proposta s’ajusta plenament a la legislació i la normativa europees, com ha demostrat avui la decisió judicial de protegir la Superlliga de les accions de tercers”, assenyala. I finalment, insisteixen en que el projecte busca la millora del futbol en general. “La nostra proposta té com a objectiu permetre que l’esport evolucioni al mateix temps que genera recursos i estabilitat per a tota la piràmide del futbol, incloent l’ajuda per superar les dificultats financeres experimentades per tota la comunitat del futbol com a resultat de la pandèmia. També proporcionaria pagaments solidaris materialment millorats a totes les parts interessades en el futbol.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)