Més futbol

El Real Madrid i el Barça es queden sols amb la marxa de l’Atlético i els italians

Fugida gairebé general del projecte de la Superlliga Europea. Després que els sis equips anglesos fundadors donessin un cop de porta, avui ho han fet els tres italians, l’Inter de Milà, la Juventus i el Milan, i també l’Atlético de Madrid. La Superlliga, a dia d’avui, s’ha quedat en un clàssic i absolutament tocada de mort. El gran projecte quedarà en res.

“El Consell d’Administració de l’Atlético de Madrid, reunit aquest dimecres al matí, ha decidit comunicar formalment a la Superlliga i a la resta de clubs fundadors seva decisió de no formalitzar finalment la seva adhesió a el projecte”, diu el comunicat. Els madrilenys asseguren que les condicions amb que havien entrat en el projecte ja “no es donen” i també han volgut escoltar els seus aficionats, contraris al projecte. La plantilla i el cos tècnic també estaven satisfets per la decisió.

Si fa no fa, són els mateixos arguments que els tres clubs italians però tots ells han volgut recalcar en el seu comunicat que cal millores en el futbol i que treballaran per aconseguir-les encara que sigui fora de la Superlliga. “La solidesa del projecte esportiu, comercial i legal, creu que hi ha poques possibilitats que el projecte es completi en la forma concebuda originalment. LaJuventus manté el seu compromís de buscar la creació de valor a llarg termini per a la companyia i per a tota la indústria de el futbol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)