2a divisió FEF

El Llagostera tornarà a entrenar dilluns i espera la confirmació de la FEF per rebre dimecres La Nucía

El Llagostera està vivint una segona fase convulsa, i és que aquest cap de setmana es posarà el punt final a la primera volta però els d’Oriol Alsina només hauran disputat un dels tres partits que els tocava, i és que han encadenat l’ajornament del partit a casa contra La Nucía per casos de Covid-19 en l’equip valencià amb l’ajornament que el Llagostera havia de jugar demà al camp de l’Hèrcules també per casos de coronavirus, però en aquest cas en el mateix equip gironí. Uns casos que han obligat al conjunt llagosterenc a confinar-se i deixar enrere el dia a dia de la plantilla quan l’equip estava en un millor moment tot i la derrota al camp de l’Atlètic Llevant (2-1) en la segona jornada d’aquesta segona fase, l’únic partit disputat pels gironins fins ara. “Ho vivim amb resignació perquè ens agradaria estar entrenant i jugant els partits amb normalitat però no podem. Hem encadenat aquestes dues desgràcies quan l’equip estava bé, a més d’haver hagut de descansar en la primera jornada que també ens va tallar una mica el bon ritme que portàvem”, comenta el tècnic Oriol Alsina, aïllat a casa seva com la resta de l’equip.

Actius ben aviat

Després que durant tota aquesta setmana la plantilla del Llagostera s’hagi estat entrenant individualment a casa seva i amb sessions virtuals, com en l’època de l’aturada inicial d’ara fa un any, els gironins ja veuen la llum, i és que avui mateix ja podrien realitzar la primera sessió d’entrenament al municipal, tot i que hauria de ser amb exercicis individuals i evitant el contacte entre els jugadors. La primera sessió a ple rendiment, però, se celebrarà dilluns, i l’equip ja afrontarà el següent repte, que si no canvia res serà al cap de dos dies, el dimecres 28 d’abril, al municipal. I és que tan el Llagostera com La Nucía han demanat a la federació espanyola que el partit corresponent a la tercera jornada es disputi aquell dia i només falta la confirmació oficial de l’ens, que no té cap motiu per dir el contrari. Jugar dimecres seria una bona notícia pels gironins, i és que el cap de setmana no tindran partit perquè els toca descansar en la primera jornada de la segona volta. D’aquesta manera tindrien més temps per preparar el pròxim duel, que està previst que sigui la visita al camp de l’Hèrcules que s’havia de fer demà i que el duel es disputi el dimecres 5 d’abril, quatre dies abans de rebre la visita de l’Atlètic Llevant al municipal en la sisena jornada. “Se’ns concentren partits però amb la jornada de descans no serà tan complicat. Ja vam viure aquesta situació a l’inici de temporada i ho vam resoldre bé, però aquesta vegada potser serà diferent, ja ho veurem. Està clar que sense jugar els rivals se’ns poden escapar però continuem depenent de nosaltres i l’equip té moltíssima mentalitat de lluitar fins al final per acabar entre els dos primers i jugar a la 1a divisió FEF el curs que ve”, analitza Alsina.

EL PROTAGONISTA

Vivim l’aturada obligada amb resignació perquè hem encadenat dues desgràcies quan l’equip estava millor
Els rivals se’ns poden escapar per no jugar però encara depenem de nosaltres
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)