2a divisió FEF

L’Olot tira a la brossa un 0-1 en cinc minuts i camina cap a la 3a divisió FEF

Condemnats. Els de la Garrotxa s’avancen amb un gol de Xumetra de penal (35’), però el Peña Deportiva remunta amb dues dianes en el 77 i el 82

L’Olot ha perdut en la seva visita al camp del Peña Deportiva i enfila el camí cap a la tercera divisió FEF (2-1). El conjunt garrotxí s’ha avançat en el marcador gràcies a un penal executat per Xumetra (35’), però en cinc minuts nefastos en el segon temps, els balears han donat la volta al marcador empenyent als olotins al descens de dues categories. Les dianes de Pau Pomar (77’) i d’Aaron des del punt de penal (82’) han deixat als de Gabri Garcia gelats i pràcticament condemnats.

L’Olot ha plantejat un partit molt seriós. La gespa artificial en condicions pèssimes ha convertit a l’equip dirigit per Gabri en un conjunt pràctic, de possessions curtes, bona col·locació i ordre. Les imprecisions constants dels protagonistes han impedit que es generessin ocasions clares de gol. Just en el primer quart d’hora, Xumetra ha rebut a la zona de tres quarts, s’ha regirat i ha provat un xut que Seral ha desviat amb el puny a corner. L’equip eivissenc també ha trepitjat àrea però molt esporàdicament. Loren ha fet un xut des de la llarga distància que Ballesté ha aturat sense cap problema (24’), en l’última arribada abans de l’acció que ha acabat amb el 0-1.

Juan Delgado ha rebut una passada a l’espai que l’ha deixat sol davant Seral i Marc de Val s’ha vist obligat a fer falta al d’Elda. L’acció ha estat fora de l’àrea però el col·legiat ha assenyalat penal i Xumetra l’ha executat de meravella enganyant al porter local (35’). En el tram final de la primera part, l’Olot no ha especulat i a través d’un parell de corners ha generat més perill. En el 44, Eloi gairebé sorprèn Seral amb un intent de gol olímpic que el porter ha hagut de rebutjar.

En l’inici de la segona part, l’Olot ha mantingut la línia pragmàtica per intentar allunyar al màxim el rival de la seva pròpia àrea. El Peña Deportiva ha fet canvis buscant precisament menjar terreny als de la Garrotxa, que això sí, han pogut fer el segon en el 65, quan una recuperació de Joel Arumí s’ha convertit en un contracop que Juan Delgado no ha executat bé, amb una mala passada per Xumetra.

El conjunt balear ha acabat fent el pas endavant per anar a buscar el partit i ho ha aconseguit. Primer Cristeto ha avisat amb una falta directe que ha marxat per poc a fora (75’) i dos minuts després Pau Pomar ha aprofitat un mal refús defensiu en un corner per rematar de manera acrobàtica en semi xilena i fer l’1-1 (77’).

Només tres minuts després, una pèrdua de Blázquez ha acabat amb Vivi estirant la cama per evitar el perill i fent penal a Loren. Aaron ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima i culminar una remuntada exprés, establir el 2-1 definitiu i enviar camí de la tercera divisió FEF a l’Olot.