El Figueres perd al camp de la Pobla en el temps afegit (2-1)

El Figueres s’ha quedat amb un pam de nas al camp de la Pobla de Mafumet, el líder de la lligueta per la permanència, i és que els de Moisés Hurtado han perdut encaixant el definitiu 2-1 en el temps afegit. Tot i la derrota els figuerencs mantenen la quarta posició –que donaria la permanència– gràcies a la diferència de gols, però no han pogut aprofitar la derrota d’ahir del Sants per obrir diferències.

En un a primera part amb bones ocasions a les dues porteries la Pobla de Mafumet s’ha avançat en el marcador en el minut 28, quan Oscar Gómez no ha desaprofitat un dels pocs errors defensius que han comès els figuerencs. En la segona part la Unió ha posat una marxa més per intentar equilibrar el marcador com abans millor i ho ha aconseguit, i és que en el minut 58 Ivan Vidal ha marcat l’empat a un rematant de cap una centrada d’Ousman. El gol ha donat encara més empenta als figuerencs, que han tingut l’oportunitat de fer el segon amb un xut de Treviño que ha sortit fora per poc i un xut de Valverde que el porter local ha desviat a córner. I quan semblava que l’empat ja era definitiu, en el minut 91 Argilaga ha sorprès amb un potent xut des de la frontal de l’àrea que ha significat el definitiu 2-1.