2a divisió FEF

Tocats i enfonsats

2a divisió B. L’Olot deixa escapar un 0-1 en cinc minuts i pràcticament es condemna ell mateix al descens

Peña Deportiva 2 Olot 1

PEÑA DEPORTIVA:Seral; Andrada, Pau Pomar, De Val (Aarón, 58’), Fondarella; Loren (Fran Nuñez, 86’), Andreu, Cristeto, Colau (Nico, 74’); Nacho (Gilbert, 58’) i Barca (Antonio López, 74’).OLOT:Ballesté; Blázquez (Barnils, 87’), Alan, Joel Arumí; Genís, Pedro (Samu Pinto, 87’), Vivi, Kilian; Eloi (Salinas, 83’); Xumetra (Pol Prats, 66’) i Juan Delgado.GOLS:0-1 (35’) Xumetra, de penal. 1-1 (77’) Pau Pomar. 2-1 (82’) Aaron, de penal.ÀRBITRE:Orellana Cid.T.G.:a Loren (19’) i De Val (34’), del Peña Deportiva i a Vivi (26’) i Blázquez (68’), de l’Olot.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal de deportes.

L’Olot va començar a dir adeu a la segona divisió B després de perdre 2-1 contra el Peña Deportiva. Els olotins es van avançar 0-1 amb un gol de Xumetra de penal en el 35, però en el segon acte, en cinc minuts nefastos, els balears van remuntar gràcies a les dianes de Pomar (77’) i Aaron, també de penal, (82’). L’ensopegada converteix en gairebé un miracle salvar una de les dues categories que ara mateix perdrien els garrotxins, ja que només aconseguint els dotze punts dels quatre partits que queden de la segona fase els olotins tindrien una mínima possibilitat de fer la proesa.

En un camp diferent i amb una gespa artificial pèssima, l’Olot va decidir ser pragmàtic. Els olotins van avisar primer amb un xut de Xumetra des de fora de l’àrea (15’) mentre els balears no sabien com fer mal a l’entramat defensiu plantejat per Gabri. En el 34, una passada a l’espai va deixar sol Juan Delgado davant Seral i De Val va haver de fer falta al d’Elda per evitar el gol. L’acció va ser fora de l’àrea, però el col·legiat va xiular penal i Xumetra va ser l’encarregat d’enganyar el porter i fer pujar el 0-1.

L’Olot va mantenir la bona línia en l’inici de la segona part i, fins i tot, en una contra va poder fer mal, tot i que Juan Delgado no va executar bé (65’). L’equip local, empès pels canvis, va fer un pas endavant que, amb les errades defensives garrotxines, li va permetre remuntar en cinc minuts. Pomar va rematar en semixilena a dins de l’àrea per empatar després d’un mal refús en un córner (77’) i Gilbert va forçar un penal davant Vivi perquè que Aaron batés Ballesté per fer el 2-1 definitiu (82’).

És complicat tenir el cap fred després d’una derrota com aquesta. L’equip és capaç de fer moltes coses bones però deixar-s’ho prendre
El rival, amb molt poc, ens fa molt mal. Per respecte al club ho hem d’intentar tot fins al darrer partit