3a divisió FEF

El Terrassa, crític amb la suspensió del partit contra el Girona B

El conjunt egarenc s’ha presentat a l’Olímpic a l’hora del partit

El Terrassa no s’ha pres bé la suspensió del partit que l’havia d’enfrontar al Girona B, que va comunicar a la federació catalana un cas positiu de Covid-19 a la seva plantilla. La federació ha fet saber que el partit quedava ajornat al Terrassa. “Lluitarem fins a les últimes conseqüències per defensar els nostres drets”, ha comunicat el club vallesà.

Els jugadors del Terrassa s’han presentat a l’hora del partit a l’estadi Olímpic. Després, el club ha emès un comunicat. Entre altres punts, el Terrassa “vol mostrar el seu sentiment de contradicció davant el fet que alguns jugadors del Girona B hagin viatjat a Oviedo per anar convocats i jugar amb el primer equip del Girona FC, quan per normativa Covid-19 tots els jugadors del filial gironí haurien d’estar confinats almenys durant set dies”. El fet és que tots els jugadors amb dorsal del filial que han jugat al Tartiere estan en dinàmica del primer equip i no s’entrenen amb el Girona B. També ha estat integrat al primer equip Èric Monjonell, l’altre jugador del filial que era al Tartiere i que no ha jugat. De fet, el Girona hauria agraït tenir algun jugador més del filial –s’ha presentat a Oviedo amb només 17 futbolistes– però no ha pogut perquè futbolistes del planter que ja han participat a l’equip de Francisco havien d’estar confinats.

El Terrassa també retreu al Girona que ha estat informat del cas positiu “a través d’un tuit, sense comunicació oficial prèvia”. És la federació qui li ho ha comunicat. “Des del club continuarem treballant per no sortir perjudicats davant una situació que condiciona la competició”, sentencia el Terrassa, a més de desitjar una ràpida recuperació al futbolista afectat del Girona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)