2a divisió FEF

El municipal torna a entrar en joc

2a divisió B. El Llagostera rep aquesta tarda la Nucia (19 h) després de superar els casos de Covid

Disset dies després de la derrota al camp de l’Atlètic Llevant, el Llagostera rebrà aquesta tarda la visita de la Nucia en el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase, el primer dels dos partits ajornats que tenen els gironins –el segon, al camp de l’Hèrcules, es jugarà dimecres que ve, després del descans que li toca per calendari al Llagostera aquest cap de setmana–. És el retorn a la competició després de molts dies d’aturada i d’haver-se entrenat només un parell de dies en condicions, i això de ben segur farà que no sigui fàcil igualar el ritme competitiu que pot tenir el conjunt valencià, que diumenge va superar el Lleida jugant gairebé una hora amb inferioritat. “Després de tants dies sempre tens ganes de competir i recuperar la normalitat. Rebem un rival molt complicat que té possibilitats de posar-se a dalt després del que va fer contra el Lleida. Per això segurament els primers minuts seran els més complicats, fins que ens adaptem, però si resistim tindrem les nostres possibilitats de guanyar”, comenta el tècnic llagosterenc, que lògicament vol mantenir la ratxa d’imbatibilitat a casa, que ja fa més d’un any que dura: “Sempre és positiu jugar a casa, i més després de tants dies, i és que, tot i que l’últim partit aquí queda lluny, això és com anar amb bicicleta i no s’oblida.”

La victòria permetria al Llagostera empatar a punts amb el Badalona en la segona posició, tot i tenir un partit menys, però la Nucia vendrà cara la seva pell. “És un equip que destaca com a grup però que individualment té jugadors que poden marcar la diferència en qualsevol moment, i a més dominen les accions d’estratègia”, analitza Alsina, que té les baixes de Pitu, David García i Lucas.

7 Partits guanyats 7

8 Partits empatats 6

6 Partits perduts 8

20 Gols a favor 17

21 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

Després de tants dies els primers minuts seran els més complicats. Tindrem les nostres possibilitats i jugar a casa és positiu
La Nucia destaca com a grup, però individualment i en l’estratègia marca diferències
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)