2a divisió FEF

Duba dona tres punts per somiar al Llagostera (1-0)

Un gol del belga just abans del descans decideix el partit contra La Nucía

El Llagostera suma tres punts importantíssims en el primer partit a casa de la segona volta, que li permet escalar fins a la segona posició empatat a punts amb el Badalona tot i tenir un partit menys, i deixa enrere La Nucía, un rival directe en la lluita per les dues primeres posicions. El partit, gris dels dos equips, s’ha decidit gràcies a un gol de Duba just abans del descans.

El Llagostera no ha començat bé el partit. Els gironins han notat la inactivitat i han estat molt imprecisos amb la pilota, sent incapaços de trenar tres o quatre passades per arribar a l’àrea de La Nucía en condicions. A més, defensivament també ha tingut alguns desajustos, sobretot en les segones jugades. Tot i això no ha patit excessivament, i és que els visitants tampoc han generat ocasions clares de gol més enllà d’un contraatac al minut u que Agüero ha acabat tan malament com ha pogut. Quan ja semblava que la primera part es consumiria sense res destacat ha arribat el gol de Duba, que ha aprofitat una pentinada de Sascha per marcar l’1-0 amb un bon xut creuat (44’).

El guió de la segona part no ha estat gaire diferent, i és que tot i que els dos equips s’han acostat a l’àrea rival en els metres finals no han afinat gaire. Gràcies al gol de Duba al Llagostera ja li anava bé aquest escenari i s’ha dedicat a defensar amb molta seguretat les centrades constants de La Nucía, que només ha atacat per fora i no ha trobat rematador.