2a divisió FEF

L’Olot oficialitza el relleu a la banqueta

Miquel Àngel Muñoz és presentat com el relleu de Gabri

L’Olot ha presentat aquesta tarda al relleu de Gabri García a la banqueta, Miquel Àngel Muñoz, que serà el tècnic els quatre últims partits de l’equip, en un acte en què han comparegut el president del club Joan Agustí i el director esportiu Sergi Raset.

En la roda de premsa, tan el president, com el director esportiu, han parlat de la delicada situació de l’equip, que estrenarà dissabte al feu de l’Atzeneta el tercer tècnic del curs. “De comú acord hem cregut convenient cancel·lar el contracte d’en Gabri i hem cregut que agafi la responsabilitat en Miquel Àngel Muñoz juntament amb la resta de cos tècnic del primer equip”, ha explicat Agustí. “La situació no és senzilla”, ha reconegut Raset. “Les últimes derrotes han complicat la classificació. Ens queden quatre partits i no val estar baix de moral. Hem de defensar aquest club entre tots”, ha dit el director esportiu que ha seguit: “No hi ha temps per lamentacions, hem de tirar endavant. La idea és confiar en gent d’aquí que treballen i tenen coneixements per créixer”.

Miquel Àngel Muñoz: “Estem units per superar qualsevol tipus de repte”

El nou tècnic s’ha mostrat optimista i amb força per intentar la gesta que seria salvar-se. “Soc aquí però sóc la representació de tot el cos tècnic. Estem units per superar qualsevol tipus de repte”, ha dit. “Hem tingut resultats dolent que han derivat amb un relleu a la banqueta. Un relleu que és una continuïtat de la feina que s’estava fent, hem d’intentar canviar la dinàmica de resultats”, ha assegurat Miquel Àngel Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)