2a divisió FEF

Un gol d’Alan Baró dona una vida extra a l’Olot (0-1)

Victòria vital. Els garrotxins guanyen al camp de l’Atzeneta i es mantenen vius en la lluita per evitar descendir dues categories en un mateix curs. L’estrena de Miquel Àngel Muñoz com a primer entrenador, immillorable

L’Olot ha aconseguit tres punts vitals per mantenir-se viu en la lluita per evitar descendir dues categories en el mateix curs. En el primer partit de Miquel Àngel Muñoz com a primer entrenador del conjunt olotí en substitució de Gabri Garcia, una diana d’Alan Baró ha estat decisiva en el triomf vital dels de la Garrotxa. Un xutàs des de la llarga distància del de Darnius, el treball defensiu i saber patir, han estat els ingredients per cuinar una victòria crucial per seguir vius.

El partit ha estat molt igualat, amb moltes disputes i més joc aeri que no pas de combinació a conseqüència de les dimensions del terreny de joc. Als dos equips els ha costat generar joc ofensiu però la primera ocasió més clara del partit l’ha tingut l’Olot. En el 39, Barnils ha rebut escorat al vèrtex dret i ha engaltat un xut potent i col·locat que ha topat amb la creueta de la porteria defensada per Anacker, un primer avís que ha estat el preludi del 0-1, en una acció similar per la llunyania del xut. I és que, dos minuts després, Alan Baró ha provat sorprendre el porter local i aquesta vegada si ha encertat a fer gol en una rosca canviada que s’ha anat obrint fins a entrar a dins (41’).

La diana ha anat de meravella a l’Olot, que ha acabat la primera part ben ordenat i sense patir.

En la segona, els de la Garrotxa han estat a punt d’assestar un altre cop que hagués estat gairebé definitiu al rival quan Delgado ha filtrat una bona passada cap a Xumetra que el de l’Estartit ha endreçat a la porteria rival (54’). El col·legiat, a instàncies de l’assistent ha anul·lat el gol per fora de joc de l’empordanès. Aquest avís, l’últim de l’equip dirigit per Miquel Àngel Muñoz ha estat l’inici del canvi de domini per part de l’Atzeneta. Els de David Albelda han començat a generar perill i trepitjar amb més assiduïtat camp contrari. En el 57, Javi Serra ha caçat un refús d’Alan Baró després d’un corner i ha etzibat un xut que ha marxat a fora per poc. En el 71, Iosu Villar ha aprofitat un refús per plantar-se sol davant Ballesté però just quan anava a rematar, de nou, Alan Baró ha posat la punta de la bota per refusar a corner.

Els garrotxins han patit en el tram final del partit davant la insistència dels valencians, que han intentat pressionar i penjar pilotes al cor de l’àrea. Per sort, l’Olot s’ha mostrat efectiu i sòlid en tasques defensives i ha pogut sumar tres punts decisius per mantenir-se en la lluita per la permanència quan només li faltaran per jugar tres jornades.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)