2a divisió FEF

Oxigen per seguir en la lluita

2a divisió B. Un gol d’Alan amb un gran xut de llarga distància dona a l’Olot tres punts vitals contra l’Atzeneta en el debut de Miquel Àngel Muñoz

Atzeneta 0 Olot 1

ATZENETA:Anacker; Rosell (Paco Saez, 81’), Paco Aguza, José Manuel, Ferreres; Iosu Villar, Moscardó (Jesús Rubio, 46’); Javi Serra (Álex Chico, 63’ (Javi García, 69’)), Albert, Ayo; i Guille Andrés.OLOT:Ballesté; Soler (Kilian, 73’), Alan Baró, Carles Mas, Joel Arumí; Barnils, Masó (Vivi, 85’), Pedro; Eloi (Genís, 73’), Xumetra (Salinas, 65’) i Juan Delgado (Pol Prats, 85’).GOLS:0-1 (41’) Alan Baró.ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:Moscardó (38’) i Jesús Rubio (79’), de l’Atzeneta i Eloi (14’), Soler (24’), Barnils (67’), Juan Delgado (85’) i Salinas (95’), de l’Olot.PÚBLIC:uns 300 espectadors al Regit d’Atzeneta.

L’Olot va aconseguir a El Regit d’Atzeneta una victòria vital per mantenir-se ben viu en la lluita per evitar descendir dues categories en un mateix curs. Una solitària diana d’Alan Baró, amb un gran xut de llarga distància, va ser suficient, juntament amb un bon treball defensiu, per segellar el triomf en l’estrena de Miquel Àngel Muñoz com a primer tècnic de l’Olot en substitució de Gabri Garcia.

El partit va ser igualat i molt competit en un camp diferent, de reduïdes dimensions i de gespa artificial. Als dos conjunts els va costar generar joc ofensiu però els garrotxins van ser els primers d’avisar després que Barnils engaltés un xut potent escorat des del vèrtex dret. El de Seva va superar Anacker però va topar amb la creueta esquerra (39’). L’ocasió del migcampista va ser el preludi del gol d’Alan Baró en una acció similar. El central es va treure de la màniga un altre llançament des de fora de l’àrea amb una rosca que va anar obrint la trajectòria del xut fins a superar el porter local, que no va poder fer res per evitar la diana definitiva (41’).

Defensa i patiment

Els olotins van aconseguir el més complicat, avançar-se en el marcador, tot i que en les dues darreres derrotes això no havia estat garantia de sumar cap punt. Els de Miquel Àngel Muñoz van poder fer la sentència en el 54’, quan Juan Delgado va filtrar una pilota a Xumetra que el de l’Estartit va endreçar dins de la porteria. El col·legiat, però, va anul·lar el gol de l’empordanès per un fora de joc molt just. L’Atzeneta va veure les orelles al llop i va activar-se. Primer va avisar mitjançant un xut de Javi Serra, després d’un refús en un córner (57’). En el 71’, Iosu Villar va aprofitar un rebot per plantar-se davant de Pol Ballesté, però Alan Baró, providencial, va posar la punta de la bota i va enviar l’esfèrica a córner. Els de David Albelda ho van intentar més amb el cor que amb el cap, penjant moltes pilotes però topant sempre amb la solidaritat i l’esforç defensiu d’un Olot que va sumar tres punts que li permeten tenir esperances d’evitar el doble descens quan falten tres jornades i competir el curs vinent a la segona divisió FEF. Els garrotxins rebran diumenge vinent el València Mestalla al municipal, un rival que ja va posar ahir els dos peus a la tercera divisió FEF després d’empatar a casa contra l’Espanyol B.

ELS VESTIDORS

Hem treballat molt bé, la victòria ens fa estar orgullosos a tots i contra un rival competitiu en un camp que no s’adapta gens al nostre joc
El triomf demostra que els jugadors hi creuen i volen seguir lluitant per intentar evitar el descens
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)