3a divisió FEF

A casa no poden fallar

3a divisió. El Peralada rep el Santfeliuenc (17 h); el Banyoles, el Valls (17 h), i el Figueres, la Muntanyesa (18 h) en una jornada per fer un pas endavant

Els tres equips de la demarcació que es juguen la permanència tenen pràcticament l’obligació d’obtenir un resultat positiu de les cites d’aquesta tarda, ja que juguen a casa i tenen l’oportunitat de fer un pas endavant en la classificació.

El Peralada és qui menys urgència té, però els d’Albert Carbó, segons, reben el Santfeliuenc, tercer, i poden deixar enrere un rival directe i a la vegada eixamplar més la diferència respecte de les posicions de descens. A l’altre extrem hi ha el Banyoles, que com cada partit només li serveix el triomf per continuar somiant en la permanència, i aquesta tarda rep el Valls, a qui pot superar en la classificació. Per acabar, el Figueres vol mantenir la quarta posició, que el salvaria, i per fer-ho ha de superar a Vilatenim el cuer, la Muntanyesa, que només ha guanyat dos partits aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)