1a divisió

L’Atlético s’aferra a la lliga tot i el sobresalt final

1a divisió. El conjunt ‘colchonero’ aconsegueix endur-se els punts del Martínez Valero gràcies a un gol de Marcos Llorente i amb Fidel malbaratant un penal en el temps afegit per a l’Elx

Elx 0 Atlético 1

ELX:Gazzaniga, Palacios (Barragán, 46’), Dani Calvo, Diego González, Josema (Víctor Rodríguez, 80’), Raúl Guti, Marcone (Josan, 80’), Tete Morente (piatti, 46’), Fidel, Lucas Boyé i Pere Milla (Nino, 71’).ATLÉTICO:Oblak, Trippier, Savic, Giménez (Felipe, 82’), Mario Hermoso, Marcos Llorente, Kondogbia, Carrasco, Lemar (João Felix, 57’), Correa (Koke, 65’) i Luis Suárez (Saúl, 82’).GOLS:0-1 (23’) Marcos Llorente.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Targetes grogues a Lemar, Pere Milla, Boyé i Barragán.

L’Atlético de Madrid continuarà líder. Com a mínim uns dies més. Però ho farà amb el cor encongit després d’haver aconseguit imposar-se al Martínez Valero només per un punt i veient a sobre com l’Elx, mitjançant Fidel, va fallar un penal en els darrers instants del partit.

Molt millor durant la primera meitat, l’equip de Diego Pablo Simeone ho va aprofitar per fer l’últim gol del partit en una internada per l’esquerra d’un incisiu Yannick Carrasco perquè Marcos Llorente, en una de les seves habituals internades al cor de l’àrea, Marcos Llorente acabés superant Gazzaniga.

Obligat a reaccionar en la represa, Fran Escribá va encadenar diversos canvis ofensius al seu Elx i, malgrat que no va disposar de grans ocasions de gol ni rematades entre els tres pals, els elxans van acabar tenint un penal per rescatar un punt en els últims instants del partit, després que Llorente toqués amb les mans una centrada de Víctor Rodríguez. En el seu intent d’ajustar la rematada, però, Fidel va xutar al pal, un error que va desfermar el crit alleugerit d’un Atlético que manté la seva condició de líder malgrat el patiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)