3a divisió FEF

El Girona B s’enganxa a la lluita per l’ascens

3a divisió. El conjunt d’Àxel Vizuete obté un triomf clau contra el Vilafranca gràcies a un gol de Joel Priego i és a un punt del segon lloc

Girona B 1 Vilafranca 0

GIRONA B:Jona, Benítez, Dan Coll, Pau Resta, Ferran López, Jofre, Àlex Sala (Dawda, 54’), Gonpi, Joel Priego (Adri Gené, 87’), Ferran Brugué (Amoedo, 80’) i Pachón (Gamell, 80’).VILAFRANCA:Casamayor, Cunill, Boira, Oribe, Pasquina (Escofet, 68’), Àlex Segura (Sanku, 68’), Dani Sánchez (Illescas, 80’), Mejía (Pol Via, 80’), Max Bernard (Rusiñol, 85’), Èric Via i David López.GOL:1-0 (53’) Joel Priego.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:Gonpi, del Girona B, i Dani Sánchez, Max Bernard, Àlex Segura i Conill, del Vilafranca.T.V.:cap.

El Girona B alimenta les expectatives d’ascens a la segona FEF gràcies a una victòria fonamental contra el Vilafranca. El filial del Girona va saber fer valer un gol de Joel Priego per obtenir tres punts d’or i situar-se a un punt del rival i del segon lloc d’ascens, marcat pel Terrassa, contra el qual té un partit pendent, que es va ajornar la setmana passada per un cas positiu de Covid-19 en la plantilla blanc-i-vermella. Els gironins avancen en la classificació el Cerdanyola, que va perdre contra el conjunt egarenc.

El partit d’ahir a Riudarenes va ser molt competit. Els dos equips van posar-hi molt esforç i van dificultar la creació d’ocasions clares al rival. La més clara dels blanc-i-vermells en la primera meitat va ser un cop de cap d’Àlex Pachón. Al darrere, l’equip local va estar bé i el Vilafranca només va tenir dues arribades.

El Girona va tenir paciència i va acabar trobant el camí del gol. Va ser en una acció ràpida, amb arribada de Benítez per la banda i centrada cap a Joel Priego, que va superar Casamayor amb una bona rematada (53’). Conscients que l’avantatge era un tresor, els gironins el van saber defensar. El conjunt del Penedès va buscar la reacció i va tenir algunes aproximacions, com una de Mejía i una altra d’Àlex Segura. Tot i que el Vilafranca no va defallir fins al final, l’equip d’Àxel Vizuete va acabar celebrant un triomf de molt valor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)