3a divisió FEF

Pas de gegant del Peralada i nova frenada del Banyoles

Cara i creu. Els de l’Alt Empordà han sumat els tres punts contra el Santfeliuenc (1-0) i acaronen la permanència mentre que els banyolins han empatat a casa contra el Valls, l’equip que tenen per sobre en la taula (1-1)

El Peralada i el Banyoles han aconseguit resultats de gust dispar en la seva lluita particular per evitar el descens a primera catalana. Els de l’Alt Empordà, segons del subgrup E, han vençut el Santfeliuenc, tercers, gràcies a una diana solitària de Seomgyu. Els del Pla de l’Estany, tot i avançar-se a través d’un gol de Pime des del punt de penal, han vist com el Valls empatava a un, frenant la seva projecció en la curs per apropar-se a les posicions de permanència.

El Peralada ha hagut de madurar i treballar molt més el seu partit davant d’un Santfeliuenc que ha tingut bones arribades, sobretot, en la segona part. Els d’Albert Carbó han controlat el matx i la possessió en el primer acte però les arribades han estat gairebé nul·les. En l’inici de la segona meitat, l’equip visitant ha gaudit de tres ocasions clares. La primera després d’un corner i les altres dues a rematada de Guillem que Aroca ha parat de manera providencial. Els xampanyers també han replicat amb arribades d’Èric Vilanova i Arnau Ortiz, però ha estat Seomgyu qui sí ha perforat la porteria rival després d’un xut creuat (68’). En el tram final, el bon treball defensiu ha permès al Peralada lligar un triomf que l’apropa molt a la permanència.

El Banyoles s’ha avançat just en la mitja hora de joc gràcies a un penal forçat per Monchi que ha executat Pime, l’estilet ofensiu dels del Pla de l’Estany en aquesta segona fase. El conjunt de Kiku Parcerisas s’ha dedicat a gestionar el mínim avantatge aplicant rigor i treball defensiu tot esperant poder trenar alguna contra per fer mal a un Valls que en la segona part ha dominat més la possessió de la pilota. Bartrina ha salvat al seu equip de l’empat en un parell d’ocasions i Toni Güell ha perdonat el 2-0, un fet que ha aprofitat el Valls per fer la igualada i deixar glaçat el Miquel Coromina i Moretó.

Tot i això, els del Pla de l’Estany han tret l’orgull i en el tram final han gaudit d’arribades clares, però la falta d’encert ha impedit decantar de nou la balança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)