2a divisió FEF

El Llagostera perd un dels trens al camp d’un Hèrcules molt superior (2-0)

Els gironins ja no depenen de si mateixos per jugar a la 1a divisió federació

El Llagostera tornarà amb les mans buides de la seva visita al Rico Pérez després de perdre al camp d’un Hèrcules que, amb una mica més d’encert de cara a porteria, podria haver golejat encara més als gironins. Amb la derrota els blau-i-vermells cauen a la tercera posició, darrere el Cornellà i el mateix Hèrcules, i ja no depenen de si mateixos per acabar en les dues primeres posicions i jugar la temporada que ve a la 1a divisió FEF.

El Llagostera ha resistit en la primera part. Després de disposar de les dues primeres arribades, amb ocasions no massa clares de Duba i Guiu, els gironins han vist com l’Hèrcules posava una marxa més i el tancava a la seva àrea. El domini local era absolut i ha començat a caure un allau d’ocasions, sobretot protagonitzades per Abde i Pedro Sánchez, que per sort pels d’Oriol Alsina no han tingut conseqüències. En la més clara Diego ha hagut de treure sota els pals un remat de cap d’Abde que ja es colava a dins i en la resta d’arribades Marcos ha demostrat la seva seguretat habitual sota pals.

El guió de la segona part ha estat calcat, i és que després d’una primera ocasió de Cortés els locals han tornat a arribar amb molt perill a la porteria de Marcos, que en les tres primeres accions ha tret mans espectaculars per evitar el gol. En el 66’, però, Pedro Sánchez ha centrat una falta lateral al segon pal que ningú ha arribat a rematar però s’ha enverinat i ha acabat entrant fent pujar l’1-0 al marcador. Amb el marcador en contra el Llagostera ha intentat fer un pas endavant amb canvis ofensius, però tot i acostar-se una mica més a l’àrea rival no ha tingut ocasions clares per empatar i el domini ha continuat sent dels locals, que a més han sentenciat amb el 2-0 definitiu en els últims minuts amb un gol de Moyita en una bona acció individual (87’).