1a divisió

El Madrid, amb la lliga a les mans i sense defenses

1a divisió. Els blancs depenen d’ells mateixos per guanyar el títol i avui reben el Sevilla a Valdebebas amb les baixes de Sergio Ramos i Mendy

L’empat sense gols al Camp Nou entre el Barça i l’Atlético de Madrid d’ahir a la tarda regala al Real Madrid la possibilitat de dependre d’ell mateix per guanyar la lliga. Els blancs seran líders de la competició, a tres jornades del final, si guanyen aquesta nit, a les 21 hores, el Sevilla a l’Alfredo Di Stéfano, en el partit que tancarà la jornada dominical. En tot cas, l’equip andalús no és, precisament, el rival més fàcil per als de Zinedine Zidane, que dimecres van caure en la semifinal de la Champions League, contra el Chelsea, i van tancar una eliminatòria en què van ser molt inferiors als anglesos.

Tot i que Julen Lopetegui i els seus futbolistes també han tingut una gran decepció aquesta setmana, perdent contra l’Athletic, a casa, i allunyant-se gairebé de manera definitiva del lideratge de la lliga, de ben segur que no posaran les coses fàcils. “Som on som després de fer una temporada molt bona, malgrat les dificultats. Ningú no ens ha regalat res. A manca de quatre partits, no hi ha cap més ambició que jugar un partit preciós”, manifestava ahir el tècnic guipuscoà, que no podrà seure a la banqueta perquè està sancionat. “Espero un grandíssim equip, amb grandíssims futbolistes i un gran entrenador, que es juguen la possibilitat de guanyar la lliga. Els altres adjectius sobren”, sentenciava també. El Sevilla ha viatjat a Madrid amb tot el seu potencial i, tot i les molèsties d’alguns dels seus jugadors, com ara Jules Koundé, s’espera que surti amb l’onze de gala.

Per la seva banda, Zidane és conscient que el seu equip no ho tindrà gens fàcil aquesta nit. “El Sevilla és diferent del Chelsea i estem en una competició diferent. Vindran a competir, sabem el rival que tindrem i el partit que hem de fer si volem guanyar”, comentava unes hores abans del 0-0 al Camp Nou, que li ha deixat la lliga en safata. El tècnic francès, però, haurà de tornar a alinear una defensa de circumstàncies, ja que Sergio Ramos i Ferland Mendy no han pogut entrar en la llista de convocats: el capità té una tendinosi del múscul semimembranós de la cama esquerra i el lateral francès pateix unes molèsties que no el van deixar entrenar-se ni ahir ni divendres. A tots dos els ha passat factura reaparèixer en l’exigent duel de dimecres, a Stamford Bridge.

El cas és que el Real Madrid haurà de jugar aquest decisiu partit amb una defensa de suplents, perquè tampoc estan disponibles Dani Carvajal, Lucas Vázquez i Raphaël Varane. “Són moltes lesions. A tots els clubs els passa el mateix, però som al que més li passa. Estic preocupat perquè vull tenir els meus jugadors i són moltes lesions en un any particular. Espero que el curs que ve tinguem una pretemporada que permeti una temporada més normal”, va manifestar Zidane.

ELS ENTRENADORS

Tenim quatre finals a la lliga. Volem oblidar la Champions i competir, des del primer minut fins a l’últim
Zinedine Zidane
No tenim cap més ambició que jugar un partit preciós. No hi ha un al·licient més gran ni més motivació
Julen Lopetegui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)