L’orgull del Banyoles

3a divisió. L’equip de Kiku Parcerisas se sobreposa a una acció d’infortuni i remunta amb doblet de Pime

Santfeliuenc 1 Banyoles 2

SANTFELIUENC:David Jiménez, Boira, Carlos García (Àlex Torres, 60’), Kevin, Toro, David Romo, Jonatan Collado, César Valero (Christian, 81’), Mario, Guillem Naranjo (Sani, 70’) i Peña (Alegre, 60’).BANYOLES:Martí Bartrina, Quimo, Roura, Nil, Ivan, Venzal, Jordi Sala (Èric Gispert, 46’), Toni Güell (Ignasi, 90’), Monchi (Ferru, 46’), Bargalló (Andreu, 72’) i Pime (Moha, 82’).GOLS:1-0 (27’) Collado. 1-1 (44’) Pime, de penal. 1-2 (66’) Pime.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:Carlos García, Mario, Collado i Alegre, del Santfeliuenc, i Monchi, Pime i Moha, del Banyoles.T.V.:cap.

El Banyoles té molt compromesa la permanència, però es nega a donar-se per vençut. Després de veure’s frenat per un rival directe com el Valls (1-1), l’equip de Kiku Parcerisas va ser capaç d’endur-se els tres punts de Les Grases, contra un rival en zona de permanència. I això que l’equip es va haver de sobreposar a una acció d’infortuni que va significar l’1-0 per al Sanfeliuenc. Va ser en una passada enrere de Nil Congost cap a Martí Bartrina, que era fora de la porteria. La passada es va convertir en el 0-1 després que Collado l’empenyés quan ja entrava (27’). Era la primera arribada clara dels locals. El Banyoles es va refer i, poc abans del descans, Pime va transformar un penal que li havien fet. En la segona part, i després d’una ocasió de Bargalló, Pime va fer l’1-2 amb una rematada acrobàtica d’esquena (66’). El Santfeliuenc va buscar la reacció, però el Banyoles va treballar bé i, en el minut 90, Ignasi va estar a punt de fer l’1-3.