2a divisió FEF

Alan Baró torna a ser el factor diferencial (1-0)

Triomf vital. L’Olot guanya per la mínima al València Mestalla amb una nova diana del central de Darnius, que ja n’ha fet quatre en les sis jornades disputades de la segona fase de la lliga

L’Olot ha aconseguit una nova victòria per continuar creient en què la permanència a la segona divisió FEF és possible. Els de Miquel Àngel Muñoz han vençut per la mínima al cuer, el València Mestalla, gràcies a una solitària diana del central Alan Baró, que ja ha fet quatre gols en les sis jornades disputades de la segona fase de la lliga. Els olotins han tingut alguna fase de patiment per culpa de la falta d’idees, però han gestionat prou bé el tram final, gaudint d’oportunitats clares per augmentar la renda. Els de la Garrotxa sumen 30 punts, són cinquens amb un coeficient de 1,15 punts a 0,02 del tercer, l’Atzeneta (1,17), i a 0,01 del Prat (1,16), el quart, que ha jugat un partit menys.

El partit ha començat amb domini altern i els dos equips analitzant-se mútuament. Amb un ritme més aviat baix i amb l’objectiu de no cometre errors, poc a poc, l’Olot ha intentat fer passes endavant. A través de l’estratègia, els de la Garrotxa han començat a generar perill, també gràcies a la possessió favorable. Juan Delgado és qui ha avisat primer rematant amb el peu a mitja alçada una centrada de Blázquez després d’una gran jugada col·lectiva (22’). Bernad ha enviat a corner i des de la cantonada s’ha cuinat l’1-0. Eloi ha servit penjat la pilota a dins de l’àrea petita i després d’una primera rematada, la pilota ha quedat morta i Alan Baró ha caçat l’esfèrica per superar el porter visitant (23’). El de Darnius ha fet la quarta diana del curs, totes en la segona fase, i ha aportat tranquil·litat a la parròquia olotina.

Tanta calma s’ha instaurat en l’ambient que poques coses han passat en la resta de la primera meitat, amb molt control de l’Olot i poc verí per part de l’atac del València Mestalla –només Ballesté, en el 45, ha hagut de refusar el perill per una internada per banda esquerra del filial valencianista.

En la segona part, l’Olot ha sortit malament al terreny de joc i ha cedit terreny al filial del València, fet que ha provocat neguit entre tots els presents. En el 58, gairebé un autogol olotí empata el matx, en un avís que ha activat als de Miquel Àngel Muñoz. Xumetra ha rematat per sobre del travesser i Kilian ha xutat a fora una bona centrada al segon pal d’Eloi (61’). Els valencianistes han posat l’ai al cor amb alguna falta perillosa a la frontal però ha tornat a ser l’Olot qui ha gaudit de les millors arribades amb una de Pedro, amb el cap (75’), i una altra de Salinas, que ha rematat a fora quan ho tenia tot de cara després d’una gran conducció de Pol Prats (78’), que també ha estat a punt de marcar (89’).

En el tram final, els nervis han fet acte de presència entre els espectadors però l’Olot ha gestionat prou bé els darrers minuts, allunyant al rival de la seva pròpia àrea.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)