2a divisió FEF

El Prat es deixa dos punts a la segona part (2-2)

2a divisió B. Els ‘potablava’ guanyaven 2-0 a la mitja part

Prat 2 Atzeneta 2

PRAT:Craviotto, Bruno Perone, Javi Martos (Diego Garzón, 46’), Neeskens, Figueras, Putxi, Guzmán, Padilla, Montero (Astals, 71’), Domi (Pablo Ufano, 76’) i Bertomeu.ATZENETA:Lucas Anacker, Enrique (Paco Aguza, 65’), José Manuel, Ferreres, Paco Sáez, Lolo Ivars (Javi Garcia, 59’), Iosu Villar, Moscardó (Jesús Rubio, 65’), Guille Andrés, Javi Serra i Ayo.GOLS:1-0 (31’) José Manuel. 2-0 (37’) Bertomeu. 2-1 (47’) Iosu Villar. 2-2 (89’) Jesús Rubio, de penal.ÀRBITRE:Lax Franco.

Oportunitat d’or perduda per la AE Prat, davant d’un rival directe, de sumar tres punts al Sagnier. José Manuel i Bertomeu han signat dos gols en la primera part que reflectien la superioritat pratenca. Després del descans, però, l’Atzeneta ha reaccionat i ha aconseguit empatar, amb gols de Iosu Villar i Jesús Rubio, des del punt de penal i en el minut 89.