2a divisió FEF

L’UCAM Múrcia, rival del Barça B en les semifinals

Fase d’ascens a segona A. L’equip dirigit per Pimienta se les haurà amb un dels conjunts que més recursos han destinat a la seva plantilla

El Barça B ha quedat emparellat amb l’UCAM Múrcia en la primera de les dues eliminatòries per ascendir a la segona divisió A. El conjunt de Garcia Pimienta s’enfrontarà amb un altre segon classificat, en aquest cas del grup quart, un dels equips més exigents de tota la categoria, ja que es troba entre els conjunts que més diners han gastat en la seva plantilla (al voltant del milió i mig d’euros).

El Barça es desplaçarà a Extremadura, on es disputarà tota la fase d’ascens a la segona divisió, en un format diferent respecte al curs passat, ja que es tracta de dues eliminatòries que s’han de guanyar a partit únic per pujar a la categoria de plata. L’UCAM és un equip amb experiència recent a segona A i amb un projecte ambiciós que es repeteix cada temporada. Enguany té jugadors catalans molt reconeguts en la categoria com ara Xemi i Jordi Sánchez. “Va ser líder del seu grup en la primera fase, amb rivals molt potents. Serà molt difícil”, explica l’entrenador blaugrana, que reivindica el paper del seu equip: “L’UCAM ha estat en una lliga complicada, però per mi el grup català és el més difícil de tots. [...] Arribem en una molt bona dinàmica i crec que si juguem a aquest nivell tindrem força possibilitats de passar l’eliminatòria.”

LES REACCIONS

Arribem en una molt bona dinàmica de joc i crec que si juguem a aquest nivell tindrem força possibilitats de passar l’eliminatòria
[L’UCAM] va ser líder del seu grup en la primera fase, amb rivals molt potents. Serà molt difícil
Garcia Pimienta
entrenador del barça b
Dissabte
S. S. Reyes - Algesires 12 h
Villanovense (Villanueva de la Serena)
Burgos - Calahorra 18 h
Vicente Sanz (Don Benito)
R. Sociedad B - Andorra 20 h
Francisco de la Hera (Almendralejo)
Linares - Amorebieta 22 h
Nuevo Vivero (Badajoz)
Diumenge
UCAM Múrcia - Barça B 12 h
Vicente Sanz (Don Benito)
Athletic B - Celta B 20.15 h
Villanovense
Eivissa - Madrid B 22 h
Nuevo Vivero (Badajoz)
Badajoz - Zamora 22 h
Francisco de la Hera (Almendralejo)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)