El Terrassa enfonsa les opcions del Girona B i dependrà de si mateix (1-1)

Els egarencs aconseguiran l’ascens a segona divisió federació si guanya diumenge al filial gironí, que ja no té opcions d’ascens directe

El Terrassa i el Girona B han firmat taules a l’Olímpic de Terrassa en el partit corresponent a la tercera jornada, que pot ser decisiu pel desenllaç de la lliga. I és que amb l’empat a un el Girona B ja no té cap opció d’assolir l’ascens directe i haurà de disputar el play-off, mentre que el Terrassa depèn d’ell mateix perquè amb una victòria diumenge en la repetició del duel, aquesta vegada a Riudarenes, els egarencs es convertirien en nou equip de la segona divisió federació.

El Girona B ha estat a punt de sorprendre ben aviat amb una volea de Ferran Brugué dins l’àrea que ha sortit per sobre el travesser, però ha estat una jugada aïllada, i és que als d’Axel Vizuete els hi ha costat molt arribar a l’àrea rival. Defensivament, però, tampoc han patit gaire perquè tot i que el Terrassa ha tingut el control no ha trobat la manera de generar ocasions. I quan menys semblava que passaria res Jofre ha engaltat una volea des de la frontal que ha sorprès Ortega i ha acabat al fons de la xarxa (1-1, 43’).

En la segona part el guió ha canviat, i és que després de cinc minuts de control gironí el Terrassa s’ha fet amo i senyor del partit i ha començat a disposar d’una ocasió rere una altra. La falta de punteria dels locals ha permès sobreviure al Girona B durant uns minuts, però en el 74’ el Terrassa ha trobat el premi que mereixia quan Pelegrín ha rematat un córner al fons de la porteria aprofitant un embolic a l’àrea petita (1-1). Amb l’empat el partit s’ha trencat, i tot i que els locals han continuat mostrant més insistència i les idees més clares podria haver passat de tot, però el marcador no s’ha mogut.