1a divisió

L’Atlético atropella la Real i acaba patint de valent

1a divisió. Els de Simeone s’acosten al títol amb un triomf que semblava clar, amb els gols de Carrasco i Correa, i que, finalment, van haver de suar

At. Madrid 2 Real Sociedad 1

AT. MADRID:Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Hermoso; Koke, Saúl (Kondogbia, 73’), Llorente, Carrasco; Correa (João Félix, 73’) i Luis Suárez (Lodi, 81’).REAL SOCIEDAD:Remiro, Zaldua, Aritz Elustondo (Zubeldia, 69’), Sagnan (Pacheco, 59’), Monreal (Roberto López, 59’); Zubimendi, Guridi, Barrenetxea; Portu, Oyarzabal (Merkelanz, 69’) i Isak (Bautista, 46’).GOLS:1-0 (16’) Carrasco. 2-0 (28’) Correa. 2-1 (83’) Zubeldia.ÀRBITRE:Cuadra Fernández. T.G: -.

Pas molt important de l’Atlético de Madrid cap al títol de lliga. L’equip de Simeone va superar la Real Sociedad al Metropolitano, amb gols de Carrasco i Correa, en un partit en què va començar atropellant i va acabar patint. A dues jornades del final del campionat, els madrilenys queden quatre punts per sobre del Barça i, amb un partit més, cinc per damunt del Real Madrid.

L’inici del duel va ser vertiginós, amb oportunitats clares per a Luis Suárez i Llorente. El gol de Carrasco, en una acció de fe i persistència, va reflectir el que passava damunt la gespa. El segon va arribar poc abans de la mitja hora, en una combinació entre Suárez i Correa que l’argentí va culminar amb un precís xut creuat. L’Atlético estava passant per damunt de la Real.

Mancat d’algun dels seus efectius més importants, a l’equip d’Imanol li va costar trobar el camí de la porteria d’Oblak. Després del descans, l’eslovè, però, va haver d’aparèixer per refusar un xut criminal de Portu, en el minut 67, i va veure com el mateix jugador enviava una pilota al pal en el 80, que, inexplicablement, no va entrar. Sí que hi va haver gol en la següent arribada de la Real, quan Zubeldia va aprofitar la mala defensa d’un córner per enviar la pilota a la xarxa.

L’Atlético, que en general havia viscut una segona part plàcida i que havia pogut sentenciar en dues oportunitats de Suárez, va patir de valent en els minuts finals. El resultat, en tot cas, no es va moure.