Territorial

Mario Fernández: “Tots els partits són decisius, però aquest encara més”

1a catalana. El Llagostera B rep diumenge el Tona, el líder, en un partit clau, perquè si guanya dependrà de si mateix per acabar primer, però si perd dirà pràcticament adeu a qualsevol possibilitat

El Llagostera B va rebre un cop dur diumenge passat al camp del Manlleu, i és que després de tenir possibilitats d’endur-se la victòria, va veure com en el minut 85 un gol d’Albert Julià –el jove cedit per l’Olot– el deixava amb les mans buides (1-0). Però el filial llagosterenc no té temps per a lamentacions, perquè aquest diumenge rebrà al municipal la visita del Tona, el líder de la lliga. “Aquesta setmana l’ambient està enrarit perquè tenim la sensació que en els petits detalls podíem haver fet millor les coses, i ens hauria agradat arribar a aquest partit en una millor situació, però ja estem fent net i només ens podem centrar a preparar el partit contra el Tona per tenir les coses molt clares”, explica el tècnic Mario Fernández.

Per anar fins al final

Rebre el Tona serà la prova definitiva per saber si el Llagostera B aspirarà en les últimes jornades a acabar en la primera posició i, per tant, jugar-se l’ascens en el play-off contra el campió de l’altre subgrup. Els gironins, que tenen un partit pendent contra que el Vic que es jugarà el 25 de maig, ara són tercers, empatats a punts amb el Lloret i l’Escala, segon i quart, respectivament, i estan a quatre punts del Tona. Guanyant diumenge, doncs, el filial llagosterenc es posaria a només un punt del conjunt osonenc i dependria de si mateix per avançar-lo si és capaç de guanyar els cinc partits que li quedaran per acabar la temporada. Si perd, però, veurà com el Tona, que està en una dinàmica excel·lent de resultats, se li escapa fins als set punts, una distància que ja podria ser irrecuperable. “Tots els partits són decisius, però com aquest, segurament cap, perquè si el tirem endavant i guanyem voldrà dir que estem en una situació òptima per lluitar fins al final, però si perdem serà complicadíssim”, valora el tècnic, que creu que la victòria seria un impuls molt important: “Emocionalment seria una injecció importantíssima perquè pràcticament ens asseguraria acabar a dalt la temporada i lluitant fins al final. Hem de ser prudents, perquè hi ha altres equips en bona dinàmica, com el Lloret, però seria un grandíssim pas.”

Superar el Tona, que encadena tres victòries i ha guanyat sis dels últims vuit partits, no serà gens fàcil, però els gironins saben que tenen les seves armes per fer mal a un equip com l’osonenc. “Saben molt bé a què juguen i han fet un equip sòlid, amb jugadors molt importants de la categoria com els que estaven en el Girona B, però intentarem inquietar-los, i ho podem fer amb la gent que tenim a dalt”, analitza Mario Fernández, que, tot i no ser una obligació, somia en l’ascens des de l’inici de la temporada: “Volíem fer una molt bona temporada i vam preparar un equip per fer-ho, amb jugadors joves, que és el que m’agrada. L’objectiu era competir cada setmana i hem estat més de la meitat de la temporada líders, així que seria un premi acabar a dalt de tot si demostrem que ens mereixem pujar.”

EL PROTAGONISTA

Si aconseguim la victòria ens assegurarem acabar a la zona alta, i lluitant fins al final per la primera posició
Hem estat bona part de la temporada líders, així que seria un gran premi acabar a dalt
Mario Fernández
entrenador del llagostera b
Emocionalment guanyar seria una injecció de moral molt important per afrontar els partits que queden per acabar el curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)