Barça B

Mingueza, un reforç de luxe per al B de Pimienta

Fase d’ascens a segona A. Ronald Koeman allibera el central, que s’incorpora al Barça B per al ‘play-off’ d’ascens contra l’UCAM Múrcia

Magnífica notícia per al filial de Garcia Pimienta la que es va anunciar dos dies abans de disputar el play-off d’ascens a segona divisió A. Óscar Mingueza, en dinàmica del primer equip durant gairebé tota la temporada, s’incorpora al Barça B i estarà a disposició del tècnic per jugar l’eliminatòria contra l’UCAM Múrcia demà a l’estadi municipal Vicente Sanz de Don Benito. La presència de Mingueza segur que serà un plus per a un filial que arriba a la fase d’ascens després de firmar una temporada excepcional i en molt bon moment de forma, com queda acreditat amb una segona fase d’ascens espectacular amb cinc victòries en sis partits que l’han fet quedar segon de grup, amb 49 punts.

Malgrat que Ronald Koeman havia assegurat que fins que el primer equip tingués possibilitats de ser campió continuaria disposant de Mingueza i Ilaix Moriba, les poques probabilitats de guanyar la lliga després d’empatar contra el Llevant l’han fet rectificar. Ilaix, de moment, continuarà en dinàmica del primer equip perquè el tècnic holandès no podrà disposar de De Jong, sancionat, ni de Sergi Roberto, lesionat. Els 38 partits jugats per Mingueza amb el primer equip –sols n’ha disputat un amb el filial– segur que són de gran ajuda per al Barça B en un play-off de màxima dificultat. Per assolir l’ascens a segona A, els blaugrana hauran de superar les semifinals i, després, la final, que es disputaran el cap de setmana del 22-23 de maig, també a Extremadura. En total, hi ha setze equips classificats, vuit dels quals passaran a la final, i els quatre equips guanyadors seran els que ascendiran. Mingueza, a més, ha fet dos gols aquest curs, un dels quals contra el Real Madrid en el clàssic de Valdebebas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)