El Girona B deixa el Terrassa sense l’ascens (3-1)

El Terrassa se les prometia molt felices en la visita al camp del Girona B amb la possibilitat d’aconseguir l’ascens a la 2a divisió federació, però els egarencs han pagat cara la pressió i han acabat perdent contra un filial gironí que ja no s’hi jugava res, però que no volia ser un simple espectador de la celebració dels visitants. La derrota, combinada amb la victòria del Vilafranca al camp del Granollers (2-3), deixa els egarencs en la tercera posició i els obliga de moment a jugar la promoció d’ascens i a estar pendents de les possibles decisions que pugui prendre la federació si el Lleida no acaba pujant a la 1a federació –si no puja el Vilafranca no podrà pujar a 2a.

El partit ja ha començat malament pels egarencs, i és que Dan Coll ha avançat al Girona B en el minut 19 i tot i que Àlex Fernández ha aconseguit l’empat poc després (30’) el filial gironí ha tornat a desequilibrar la balança abans del descans amb el gol de Zamorano (43’). Amb el 2-1 en la segona part la superioritat del Girona B h estat encara més clara, i és que el Terrassa no ha tingut capacitat de reacció i el filial gironí ha tingut opcions de sentenciar fins que ho ha acabat fent en una de les últimes accions del partit amb el 3-1 definitiu d’Adri Gené.