2a divisió FEF

A tossuts no els guanyaran

2a divisió B. L’Olot treu l’orgull a Oriola i, tot i que no depèn de si mateix, s’acosta a la salvació

Oriola 1 Olot 3

ORIOLA:Aitor Arias; Badal, Lolo Pavón, Lucero (Gilabert, 77’), Olmedo; Doriano (Álex Pérez, 77’), Chechu, Migue Marí; Ferran Giner (Salinas, 71’), Solano (Nacho Cases, 62’) i Toché.OLOT:Ballesté; Alan, Carles Mas, Arumí; Soler, Barnils, Pedro, Kilian (Salinas, 55’); Eloi (Blázquez, 86’); Xumetra (Barnils, 68’) i Juan Delgado (Pol Prats, 68’).GOLS:0-1 (52’) Eloi. 0-2 (83’) Pol Prats. 0-3 (86’) Pol Prats. 1-3 (89’) Migue Marí.ÀRBITRE:Patiño Álvarez.T.G.:A Doriano (64’) i Chechu (92’), de l’Oriola i a Arumí (16’) i Salinas (72’), de l’Olot.T.V.:Per doble amonestació a Olmedo (51’ i 54’), de l’Oriola.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi de Los Arcos d’Oriola.

L’Olot va fer un pas més per apropar-se al miracle d’evitar el descens a tercera divisió FEF després de vèncer l’Oriola (1-3). Una primera diana d’Eloi Amagat (52’) i dues de Pol Prats (83’ i 86’) van atorgar als olotins la tercera victòria consecutiva amb Miquel Àngel Muñoz com a tècnic, una brutalitat que permet als garrotxins mantenir viva l’esperança. L’Olot no depèn avui de si mateix, però si el Prat perd dimecres al camp del Peña Deportiva sí, per tant tot és possible.

El partit sempre va estar controlat per l’Olot, que va mantenir allunyat el rival de la seva àrea. De fet, les primeres aproximacions perilloses van ser dels de la Garrotxa amb un xut llunyà de Barnils (18’) i una rematada de Xumetra a centrada exquisida d’Arumí (29’). En la segona part, Eloi va obrir la llauna aprofitant un contraatac iniciat per Xumetra. El de l’Estartit va veure el gironí sol al punt de penal i aquest, amb molta sang freda, va retallar i col·locar la pilota a dins de la xarxa (52’). Poc després, Olmedo va ser expulsat per haver simulat un penal i el matx es va trencar a favor de l’Olot i, gràcies a dos contraatacs, Pol Prat el va sentenciar per estrenar-se com a golejador amb un doblet (83’ i 86’). Marí va fer la diana de l’honor, un detall, però, que desequilibra el goal average general entre els olotins i el Prat.

ELS VESTIDORS

Sabíem que seria un partit llarg per les condicions del rival, però l’hem gestionat bé. El pla B, amb velocitat al davant, ha sortit perfecte
Hem guanyat la batalla d’Oriola i ja pensem en l’última, contra el Peña Deportiva a casa
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)