2a divisió FEF

El Llagostera posa el primer peu a la 1a divisió FEF (0-1)

Els gironins guanyen al camp de La Nucía gràcies a un gol de Duba i ho tindran molt de cara en l’última jornada a casa contra l’Hèrcules per segellar l’ascens

El Llagostera arribarà en la desitjada segona posició a l’última jornada després d’aconseguir una victòria importantíssima al camp de La Nucía gràcies a un solitari gol de Duba en la primera part. Els gironins, que ara podran veure l’Hèrcules-Lleida de dimecres sense tanta pressió –dependran de si mateixos passi el que passi per pujar a la 1a divisió federació–, han escrit el guió de partit perfecte i això que durant uns minuts han hagut de jugar amb inferioritat numèrica.

El Llagostera ha sortit amb la mentalitat de tenir el control de la possessió per posar el ritme que més li interessés i així ho ha aconseguit, i és que en els primers minuts tot i la igualtat ha estat l’únic capaç de generar perill amb arribades des de la banda. La Nucía, però, també ha trobat la manera de connectar a dalt amb Morgado, que ha posat a prova a Marcos en accions aïllades que afortunadament no han acabat en res. El guió del partit ha canviat amb el gol de Duba, i és que l’extrem d’origen belga ha caçat el refús defensiu d’una centrada de Cortés a la frontal de l’àrea, ha retallat el defensa i ha clavat un xut a l’escaire que ha significat l’1-0 (22’). Amb l’avantatge en el marcador el Llagostera estava molt còmode i no hi havia arribades de perill, però just abans del descans Forlín ha vist la vermella directa per una dura entrada a Tavares i els gironins han hagut de jugar tota la segona part amb deu.

Amb inferioritat numèrica i la necessitat de mantenir els tres punts el Llagostera lògicament ha sortit a la segona part amb un plantejament més defensiu. Tot i això li ha tocat patir en els primers minuts perquè Fer Pina ha tingut dues bones ocasions per empatar el partit. Però la inferioritat numèrica ha durat poc als gironins, i és que en el 56’ La Nucía també s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Miñano per una dura entrada a Dieste. A partir de llavors no ha passat pràcticament res, i és que els llagosterencs han adormit el partit com mai i els locals s’han anat desesparant fins que han abaixat els braços –només els hi valia la victòria per mantenir alguna opció. Només en el 87’, aprofitant una badada defensiva dels gironins, Pablo ha estat a punt d’empatar el partit, però per sort pel Llagostera el 0-1 s’ha mantingut fins el xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)