1a divisió

Victòria enèrgica a Ponferrada (1-4)

2a divisió. Els blanc-i-blaus han signat un triomf clar amb gols de Dimata (2), Puado i Melamed. El belga marca el gol 4.000 de l’Espanyol i també ha fet la diana més ràpida de la història de l’entitat en 11 segons

Ponferradina 1 Espanyol 4

PONFERRADINA:Manu García; Iván Rodríguez (Pedraza, 64’), Diori, Pascanu, Ríos Reina; Sielva (Crespo, 64’), Erik Morán (Romera, 63’); Curro (Juerguen, 63’), Kaxe, Valcarce (Doncel, 46’); Yuri.ESPANYOL:Oier; Óscar Gil (Omar, 86’), Lluís López, Cabrera, Pedrosa; David López (Keidi Bare, 56’), Darder (Pol Lozano, 86’); Puado (Melamed, 54’), Melendo (Vadillo, 71’), Vargas; Dimata.GOLS:0-1 (1’) Dimata; 0-2 (8’) Javi Puado, de penal; 1-2 (50’) Sielva; 1-3 (54’) Dimata; 1-4 (92’) Melamed.ÀRBITRE:Sánchez López (Comitè Murcià) T.G.: Curro (35’); David López (40’); Manu García (46’); Sielva (60’); Erik Moran (62’); Ríos Reina (85’);

Speedy Gonzales ha passat per El Toralín. L’Espanyol ha signat una nit de rècord a Ponferrada. Un estadi que ha trepitjat per primera vegada però on només ha trigat 11 segon en fer el primer gol. És el temps que ha trigat en treure la pilota, del cercle central, i que Pedrosa fes una assistència a Dimata. Tot en 11 segons. El gol més ràpid de la història de l’Espanyol. Però encara hi havia més. El davanter belga també ha tingut l’honor de fer el gol 4.000 de la història del club. Una diana per a la història.

Més enllà d’això, l’Espanyol ha anat per feina a Ponferrada i amb ganes d’oblidar-se de la ressaca protagonitzada davant el Cartagena. El segon gol ha arribat als vuit minuts. Valcarce ha fet un penal a Puado i el davanter del planter no ha fallat des del onze metres per fer el 12è gol de la temporada.

L’Espanyol només ha patit en jugades a pilota aturada i en la figura de Reina que ha estavellat una pilota al pal. Els locals han retallat distàncies a la segona amb un gol de Sielva i Dimata ha tancat el seu gran dia amb un gol de cap prèvia assistència de Matías Vargas. En el temps de descompte, Nico Melamed ha tancat la golejada després d’una assistència de Dimata.

Victòria enèrgica de l’Espanyol que ja acarona el títol de lliga. El Mallorca, ja de primera divisió després de la derrota avui de l’Almeria a Cartagena, juga avui contra el Tenerife. Una derrota dels balears certificaria el títol blanc-i-blaus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)